LASTİK İŞ

HÜSNA İLE BURAK'IN EN MUTLU GÜNÜ

01.09.2018 - 18:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HÜSNA İLE BURAK'IN EN MUTLU GÜNÜ

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan oğlu M. Burak Gülsuyu ve Dildar Gülsuyu ile Hatice ve Abdullah Dikmen kızı Hüsna Dikmen kıyılan nikahta evet diyerek muradına erdiler.

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan oğlu M. Burak Gülsuyu ve Dildar Gülsuyu ile Hatice ve Abdullah Dikmen kızı Hüsna Dikmen kıyılan nikahta evet diyerek muradına erdiler. Gölcük İlçe illi eğitim müdürü Ercan Gülsuyu ve eşi Dildar Gülsuyu'nun oğlu M. Burak Gülsuyu ile Hatice ve Abdullah Dikmen kızı Hüsna Dikmen için Gölcük Kongre Sarayında düğün töreni düzenlediler. Düzenlenen düğün törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Meclis üyeleri, Gölcük CHP ilçe başkanı ismet işeri, kaymakamlık daire müdürleri ve ilçe milli eğitime bağlı okul müdürleri katılım sağlarken, çok sayıda davetliler katıldılar.  Düğün Merasiminin Gölcük Kavaklı cami imamı Yaşar Ar, tasavvuf musiki konseri ile başladı. Ardından Gölcük Vaizi Adnan Yıldız Kur-an-ı kerim tilavetini okudu. Kur-an tilavetinin ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş her iki çifti nikah masasına aldı. Nikah Masasında her iki çift şahitlerin huzurunda Evet diyerek dünya evine girdiler. Başkan Ellibeş her iki çifti tebrik ederek şu açıklamayı yaptı. Sizlerin bu günden sonra aile birliğiniz kuruldu. Allah sizlere sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmenizi dilerim” dedi. Bu kısa açıklamanın ardından Başkan Ellibeş evlilik cüzdanını gelin Hüsna Gülsuyu'na teslim etti. Nikah ardından takı merasimi başlaması ile Gölcük Kavaklı cami imamı Yaşar Ar, tasavvuf musiki konserine devam etti. Fahri Haner      
Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan oğlu M. Burak Gülsuyu ve Dildar Gülsuyu ile Hatice ve Abdullah Dikmen kızı Hüsna Dikmen kıyılan nikahta evet diyerek muradına erdiler.

Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan oğlu M. Burak Gülsuyu ve Dildar Gülsuyu ile Hatice ve Abdullah Dikmen kızı Hüsna Dikmen kıyılan nikahta evet diyerek muradına erdiler.

Gölcük İlçe illi eğitim müdürü Ercan Gülsuyu ve eşi Dildar Gülsuyu'nun oğlu M. Burak Gülsuyu ile Hatice ve Abdullah Dikmen kızı Hüsna Dikmen için Gölcük Kongre Sarayında düğün töreni düzenlediler. Düzenlenen düğün törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Meclis üyeleri, Gölcük CHP ilçe başkanı ismet işeri, kaymakamlık daire müdürleri ve ilçe milli eğitime bağlı okul müdürleri katılım sağlarken, çok sayıda davetliler katıldılar. 

Düğün Merasiminin Gölcük Kavaklı cami imamı Yaşar Ar, tasavvuf musiki konseri ile başladı. Ardından Gölcük Vaizi Adnan Yıldız Kur-an-ı kerim tilavetini okudu. Kur-an tilavetinin ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş her iki çifti nikah masasına aldı. Nikah Masasında her iki çift şahitlerin huzurunda Evet diyerek dünya evine girdiler. Başkan Ellibeş her iki çifti tebrik ederek şu açıklamayı yaptı. Sizlerin bu günden sonra aile birliğiniz kuruldu. Allah sizlere sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmenizi dilerim” dedi. Bu kısa açıklamanın ardından Başkan Ellibeş evlilik cüzdanını gelin Hüsna Gülsuyu'na teslim etti. Nikah ardından takı merasimi başlaması ile Gölcük Kavaklı cami imamı Yaşar Ar, tasavvuf musiki konserine devam etti.

Fahri Haner      

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.