LASTİK İŞ
ismail

HUZUR 41 UYGULAMASI YAPILDI

Gündem 16.02.2018 - 15:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HUZUR 41 UYGULAMASI YAPILDI

Kocaeli genelinde düzenlenen Huzur 41 uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 17 kişi yakalanarak gözaltına alınırken trafik yönünden kontrolü yapılan bin araçtan 65 araca 47 bin 857TL idari para cezası uygulanırken 3 araç trafikten men edildi.

Ülkemizde terör örgütlerinin yaptıkları provakatif eylemler, terörist başı Abdullah Öcalan’ın 15 Şubat 1999 tarihinde Kenya’da yakalanarak ülkemize getirilmesinin yıldönümü olması münasebetiyle genel asayiş, kamu düzeninin sağlanması, önleyici ve caydırıcı tedbirlerinin alınması amacıyla, yurt genelinde olduğu gibi Kocaeli’nde de huzur uygulaması gerçekleştirildi. Kocaeliİl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Kocaeli genelinde eş zamanlı olarak 14 Şubat 2018 Çarşamba günü 20.00 ile 22.00saatleri arasında Huzur 41 Uygulaması yapıldı. 589 personel katıldı Sabit Yol Uygulaması ve Umuma açık yerlerde genel güvenlik ve asayişin sağlanması, meydana gelebilecek asayişe müessir olayları ile muhtemel terör eylemlerinin önlenebilmesi, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslar ile suç işleme hazırlığında olan şahıslara karşı Polisin caydırıcı faaliyetlerdeki etkinliğini arttırarak suçluların ve aranan şahısların yakalanması, suça konu maddelerin ele geçirilmesi, vatandaşlarımızın rahat ve huzurunun sağlanması için gerçekleştirilen uygulamaya 88 ekipten oluşan 589 personel katıldı. Aranan 17 kişi yakandı Asayiş, Çevik Kuvvet, Deniz Limanı, Güvenlik, Uyuşturucu ile Mücadele, Siber Suçlar ile Mücadele, TEM Şube Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinden oluşan ekiplerin yapmış oldukları uygulamalarda 3 bin 63 kişiye kimlik sorgulaması yapılırken aralarında çocuğun soy bağını değiştirmek, uyuşturucu madde bulundurmak, kayıp şahıs, yoklama kaçağı ve benzeri suçlardan 17 aranan şahıs yakalandı. Uygulama esnasında yapılan üst aramasında 1 gram Esrar ele geçirilen 1 şahıs hakkında adli işlem yapıldı. Kontrol edilen 121 İşyerinden 5’ine işyerine ruhsatı bulunmadığından dolayı idari işlem yapılmak üzere tutanak tanzim edildi. Yapılan sabit yol uygulamasında trafik yönünden kontrolü yapılan bin araçtan 65 araca 47 bin 857TL idari para cezası uygulanırken 3 araç trafikten men edildi.
Kocaeli genelinde düzenlenen Huzur 41 uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 17 kişi yakalanarak gözaltına alınırken trafik yönünden kontrolü yapılan bin araçtan 65 araca 47 bin 857TL idari para cezası uygulanırken 3 araç trafikten men edildi.

Ülkemizde terör örgütlerinin yaptıkları provakatif eylemler, terörist başı Abdullah Öcalan’ın 15 Şubat 1999 tarihinde Kenya’da yakalanarak ülkemize getirilmesinin yıldönümü olması münasebetiyle genel asayiş, kamu düzeninin sağlanması, önleyici ve caydırıcı tedbirlerinin alınması amacıyla, yurt genelinde olduğu gibi Kocaeli’nde de huzur uygulaması gerçekleştirildi. Kocaeliİl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Kocaeli genelinde eş zamanlı olarak 14 Şubat 2018 Çarşamba günü 20.00 ile 22.00saatleri arasında Huzur 41 Uygulaması yapıldı.

589 personel katıldı

Sabit Yol Uygulaması ve Umuma açık yerlerde genel güvenlik ve asayişin sağlanması, meydana gelebilecek asayişe müessir olayları ile muhtemel terör eylemlerinin önlenebilmesi, uyuşturucu madde kullanan ve satan şahıslar ile suç işleme hazırlığında olan şahıslara karşı Polisin caydırıcı faaliyetlerdeki etkinliğini arttırarak suçluların ve aranan şahısların yakalanması, suça konu maddelerin ele geçirilmesi, vatandaşlarımızın rahat ve huzurunun sağlanması için gerçekleştirilen uygulamaya 88 ekipten oluşan 589 personel katıldı.

Aranan 17 kişi yakandı

Asayiş, Çevik Kuvvet, Deniz Limanı, Güvenlik, Uyuşturucu ile Mücadele, Siber Suçlar ile Mücadele, TEM Şube Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlükleri ekiplerinden oluşan ekiplerin yapmış oldukları uygulamalarda 3 bin 63 kişiye kimlik sorgulaması yapılırken aralarında çocuğun soy bağını değiştirmek, uyuşturucu madde bulundurmak, kayıp şahıs, yoklama kaçağı ve benzeri suçlardan 17 aranan şahıs yakalandı. Uygulama esnasında yapılan üst aramasında 1 gram Esrar ele geçirilen 1 şahıs hakkında adli işlem yapıldı. Kontrol edilen 121 İşyerinden 5’ine işyerine ruhsatı bulunmadığından dolayı idari işlem yapılmak üzere tutanak tanzim edildi. Yapılan sabit yol uygulamasında trafik yönünden kontrolü yapılan bin araçtan 65 araca 47 bin 857TL idari para cezası uygulanırken 3 araç trafikten men edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.