LASTİK İŞ
ismail

Huzur Veren Yatak Odaları

Ekonomi 27.08.2013 - 21:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Huzur Veren Yatak Odaları

Uyanılan alanın aydınlık ve huzur verici olması erken uyanmada oldukça etkilidir. Çoğu kişi fark etmiştir; karanlıkta kalındığında insan sürekli uykulu hissederken, aydınlık alanlarda enerjik ve daha verimli olur. İşte bu nedenledir ki kış aylarında uyanmak daha da zorlaşır. Dekorasyonun hayatımız üzerinde oldukça büyük bir etkisi vardır. Her geçen gün bu etki biraz daha anlaşılarak alanlar buna göre düzenlenmektedir. Dekorasyonun renk uyumu ve mobilya uyumu gibi kuralları vardır. Kişisel tercihler farklıdır tabii ki fakat genel olarak yatak odalarının açık renkler ile dekore edilmesi önerilmektedir. Mobilyalar alınırken alanı daraltmamak adına baza seçimi ya da minik gardırop seçimi yapılabilir. Perdeler, halılar, yatak örtüsü, nevresim takımları, duvar rengi ve her türlü aksesuar bu mobilyalara göre şekillenir. Yatak odası dekorasyonunda duvarlar etkili olduğu kadar yer döşemesi de etkilidir. Halı mı, ahşap mı yoksa marley mi seçimi yapıldıktan sonra mobilya alınırsa en uygunu olacaktır. Boy aynası giydiğiniz kıyafetlerin üzerinizde nasıl durduğunu görmeniz açısından ihtiyacınız olacak eşyaların başında gelmektedir. Yatak odası takımı içerisinde komodin ve ayna olmasına mutlaka özen gösterin. Yatak odasını seçtikten sonra sıra aldığınız karyolaya uygun yatak seçimine geliyor. Yatak, sağlık üzerinde başlıca rolü olan ve aynı zamanda uzun yıllar boyunca kullanılacak olan bir eşyadır. Bu nedenle yatak fiyat araştırması esnasında fiyatın yanı sıra yatağın özelliklerini de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Uyuma şekline uygun yatak seçimi sağlıklı bir vücut yapısına sahip olmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda anti – bakteriyel özelliğe sahip yatak modelleri her zaman ön olanda tutulmalıdır. Yatak fiyat çeşitlenmesi bu özelliklere göre değişmektedir. Alacağınız yatağı uzun yıllar kullanacağınız göz önünde bulundurulursa bu konuda endişelenmenizi gerektirecek bir durum kalmayacaktır. Yatak seçiminden sonra da yatak örtüsü ve pike takımları gibi çeşitli ev tekstili ürünleri alımı başlar. Nevresim takımı kullandığınız yorgan ve yastıkları temiz tutmaya yararken, yatak örtüsü ve pike takımları yatağın üzerine örtülerek hem güzel bir görünüm oluşturmak hem de yatağı korumak amacıyla üretilmiştir. Aynı zamanda pike takımları yaz aylarında örtü niyetine kullanılarak ferah bir uyku uyumanızı sağlar. Yatak örtüsü takımları da kışlık ve yazlık olmalarına göre yine aynı şekilde örtü olarak kullanılabilmektedir. Dekorasyonunuzu tamamlayabilmek için odanıza uyumlu yatak örtüsü ve pike takımları arasından seçim yapmaya özen gösterin. Sonrasında fark edeceksiniz ki yakalanan uyum sayesinde yatak odanız harika görünüyor.

Uyanılan alanın aydınlık ve huzur verici olması erken uyanmada oldukça etkilidir. Çoğu kişi fark etmiştir; karanlıkta kalındığında insan sürekli uykulu hissederken, aydınlık alanlarda enerjik ve daha verimli olur. İşte bu nedenledir ki kış aylarında uyanmak daha da zorlaşır.
Dekorasyonun hayatımız üzerinde oldukça büyük bir etkisi vardır. Her geçen gün bu etki biraz daha anlaşılarak alanlar buna göre düzenlenmektedir. Dekorasyonun renk uyumu ve mobilya uyumu gibi kuralları vardır. Kişisel tercihler farklıdır tabii ki fakat genel olarak yatak odalarının açık renkler ile dekore edilmesi önerilmektedir. Mobilyalar alınırken alanı daraltmamak adına baza seçimi ya da minik gardırop seçimi yapılabilir. Perdeler, halılar, yatak örtüsü, nevresim takımları, duvar rengi ve her türlü aksesuar bu mobilyalara göre şekillenir. Yatak odası dekorasyonunda duvarlar etkili olduğu kadar yer döşemesi de etkilidir. Halı mı, ahşap mı yoksa marley mi seçimi yapıldıktan sonra mobilya alınırsa en uygunu olacaktır.

Boy aynası giydiğiniz kıyafetlerin üzerinizde nasıl durduğunu görmeniz açısından ihtiyacınız olacak eşyaların başında gelmektedir. Yatak odası takımı içerisinde komodin ve ayna olmasına mutlaka özen gösterin. Yatak odasını seçtikten sonra sıra aldığınız karyolaya uygun yatak seçimine geliyor. Yatak, sağlık üzerinde başlıca rolü olan ve aynı zamanda uzun yıllar boyunca kullanılacak olan bir eşyadır. Bu nedenle yatak fiyat araştırması esnasında fiyatın yanı sıra yatağın özelliklerini de göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Uyuma şekline uygun yatak seçimi sağlıklı bir vücut yapısına sahip olmanızı sağlayacaktır. Aynı zamanda anti – bakteriyel özelliğe sahip yatak modelleri her zaman ön olanda tutulmalıdır. Yatak fiyat çeşitlenmesi bu özelliklere göre değişmektedir. Alacağınız yatağı uzun yıllar kullanacağınız göz önünde bulundurulursa bu konuda endişelenmenizi gerektirecek bir durum kalmayacaktır.

Yatak seçiminden sonra da yatak örtüsü ve pike takımları gibi çeşitli ev tekstili ürünleri alımı başlar. Nevresim takımı kullandığınız yorgan ve yastıkları temiz tutmaya yararken, yatak örtüsü ve pike takımları yatağın üzerine örtülerek hem güzel bir görünüm oluşturmak hem de yatağı korumak amacıyla üretilmiştir. Aynı zamanda pike takımları yaz aylarında örtü niyetine kullanılarak ferah bir uyku uyumanızı sağlar. Yatak örtüsü takımları da kışlık ve yazlık olmalarına göre yine aynı şekilde örtü olarak kullanılabilmektedir.

Dekorasyonunuzu tamamlayabilmek için odanıza uyumlu yatak örtüsü ve pike takımları arasından seçim yapmaya özen gösterin. Sonrasında fark edeceksiniz ki yakalanan uyum sayesinde yatak odanız harika görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.