LASTİK İŞ
ismail

HUZUREVİ'NDE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMI

13.09.2015 - 11:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HUZUREVİ'NDE DİŞ SAĞLIĞI PROGRAMI

üyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, “Koruyucu Diş Sağlığı Programı” düzenleyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplumda gereken önemin verilmediği ağız ve diş sağlığı konusunda Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ile ortaklaşa, anlamlı bir eğitim programı gerçekleştirecek. Koruyucu Diş Sağlığı Programı adı altında hayata geçecek etkinlikler 15-17 Eylül günlerinde düzenlenecek.   BİR DİZİ ETKİNLİK Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulması ve sürekliliğinin sağlanabilmesi için hayata geçireceği Koruyucu Diş Sağlığı Programı’nda bir dizi etkinlik düzenlenecek. 3 gün boyunca sürecek etkinliklerde ağız-diş taramaları yapılacak. Ayrıca doğru diş fırçalama teknikleri anlatılıp, mobil ünitelerle diş tedavileri yapılacak.   ÖZELLİKLE ENGELLİ ÖĞRENCİLER Özellikle engelli çocuklara yönelik uygulanacak diş sağlığı uygulamaları kapsamında Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tedavi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çoruh Türksel Dülgergil’in ve çeşitli illerden Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri ilimize gelecek. Uygulamalar Prof. Dr. Dülgergil öncülüğünde gerçekleştirilecek.   HUZUREVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZLERİ Ağız ve diş sağlığı uygulamaları kapsamında gerçekleştirilecek tarama, tedavi gibi uygulamalar Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Akmeşe Türk Anneler Derneği Zihinsel Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Kocaeli Huzurevi, Gölcük Belediyesi Huzurevi gibi kurumlarda kalan kişilere yapılacak. 17 Eylül Perşembe 09.00              Kocaeli Huzurevi                                    13.30              Gölcük Belediyesi Huzurevi  
üyükşehir Belediyesi ile Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, “Koruyucu Diş Sağlığı Programı” düzenleyecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, toplumda gereken önemin verilmediği ağız ve diş sağlığı konusunda Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ile ortaklaşa, anlamlı bir eğitim programı gerçekleştirecek. Koruyucu Diş Sağlığı Programı adı altında hayata geçecek etkinlikler 15-17 Eylül günlerinde düzenlenecek.

 

BİR DİZİ ETKİNLİK

Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, ağız ve diş sağlığı bilincinin oluşturulması ve sürekliliğinin sağlanabilmesi için hayata geçireceği Koruyucu Diş Sağlığı Programı’nda bir dizi etkinlik düzenlenecek. 3 gün boyunca sürecek etkinliklerde ağız-diş taramaları yapılacak. Ayrıca doğru diş fırçalama teknikleri anlatılıp, mobil ünitelerle diş tedavileri yapılacak.

 

ÖZELLİKLE ENGELLİ ÖĞRENCİLER

Özellikle engelli çocuklara yönelik uygulanacak diş sağlığı uygulamaları kapsamında Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tedavi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çoruh Türksel Dülgergil’in ve çeşitli illerden Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri ilimize gelecek. Uygulamalar Prof. Dr. Dülgergil öncülüğünde gerçekleştirilecek.

 

HUZUREVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZLERİ

Ağız ve diş sağlığı uygulamaları kapsamında gerçekleştirilecek tarama, tedavi gibi uygulamalar Köseköy Gençlik Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Akmeşe Türk Anneler Derneği Zihinsel Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Kocaeli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Suadiye Cemal Doğan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü, Kocaeli Huzurevi, Gölcük Belediyesi Huzurevi gibi kurumlarda kalan kişilere yapılacak.

17 Eylül Perşembe 09.00              Kocaeli Huzurevi

                                   13.30              Gölcük Belediyesi Huzurevi

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.