HUZUREVİ'NDE HAYIR KERMESİ

25.10.2016 - 10:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HUZUREVİ'NDE HAYIR KERMESİ

Gölcük Huzurevini Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Dernek yönetimi tarafından hazırlanan Kermes, Gölcük Belediyesi Değirmendere Sanat Evi’nde Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından açıldı.

Kermese gösterilen ilgi Dernek yöneticilerini memnun ederken, Dernek Başkanı Saime Türkmen, Kermes de satışa sunulan tüm ürünlerin Dernek Yönetimi ve Dernek üyelerinin evlerinde yaptıkları El sanatları ürünleri olduğunu belirterek bu ürünlerin satışından elde edilecek gelirin yaşlılar için kullanılacağını belirtti. Türkmen ayrıca Derneğin çalışmalarına destek veren Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür etti.    Başkan Ellibeş, “Huzurevi derneğinin her zaman yanında olduk ,buradaki yaşlılarımıza en güzel şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri için hizmet verdik, vermeye de devam ediyoruz. Unutmayalım ki bir gün herkes yaşlanacak. Ve bizlerde gereken saygıyı ve değeri yaşlılarımıza, büyüklerimize gösterelim” dedi.   Kaymakam Adem Yazıcı, Gölcük Huzurevi Derneğinin çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek yapılan hizmetlerin çok güzel ve anlamlı olduğunu dile getirdi. Dernek Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimini, Dernek Üyelerini gönülden kutlayarak, çalışmalarında başarılar diliyorum, diyerek sözlerini tamamladı.   Anlamlı Kermese, Önemli Destek   Kermes açılışına Gölcük Huzurevi Müdürü Ayşegül Demirci, Huzurevi yaşlıları, Mahalle Muhtarları, Değirmendereli yardımsever vatandaşlar katılıp alış veriş yaparak destek verdiler. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Kermes' de alışveriş yaparak bu özel kermese destek verdiler.  
Gölcük Huzurevini Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Dernek yönetimi tarafından hazırlanan Kermes, Gölcük Belediyesi Değirmendere Sanat Evi’nde Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından açıldı.

Kermese gösterilen ilgi Dernek yöneticilerini memnun ederken, Dernek Başkanı Saime Türkmen, Kermes de satışa sunulan tüm ürünlerin Dernek Yönetimi ve Dernek üyelerinin evlerinde yaptıkları El sanatları ürünleri olduğunu belirterek bu ürünlerin satışından elde edilecek gelirin yaşlılar için kullanılacağını belirtti. Türkmen ayrıca Derneğin çalışmalarına destek veren Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'e teşekkür etti. 

 

Başkan Ellibeş, “Huzurevi derneğinin her zaman yanında olduk ,buradaki yaşlılarımıza en güzel şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri için hizmet verdik, vermeye de devam ediyoruz. Unutmayalım ki bir gün herkes yaşlanacak. Ve bizlerde gereken saygıyı ve değeri yaşlılarımıza, büyüklerimize gösterelim” dedi.

 

Kaymakam Adem Yazıcı, Gölcük Huzurevi Derneğinin çalışmalarını takdirle karşıladığını belirterek yapılan hizmetlerin çok güzel ve anlamlı olduğunu dile getirdi. Dernek Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimini, Dernek Üyelerini gönülden kutlayarak, çalışmalarında başarılar diliyorum, diyerek sözlerini tamamladı.

 

Anlamlı Kermese, Önemli Destek
 

Kermes açılışına Gölcük Huzurevi Müdürü Ayşegül Demirci, Huzurevi yaşlıları, Mahalle Muhtarları, Değirmendereli yardımsever vatandaşlar katılıp alış veriş yaparak destek verdiler. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Kermes' de alışveriş yaparak bu özel kermese destek verdiler.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.