HUZUREVİ'NDEN HUZUR VEREN KONSER

30.12.2015 - 16:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HUZUREVİ'NDEN HUZUR VEREN KONSER

Gölcük Kaymakamlığı ile Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nün organize ettiği ve huzurevi sakinlerinin de yer aldığı Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde muhteşem bir konser verdi. Şef Fuat Gürlük yönetimindeki koro, salondakilerden büyük alkış almayı başardı.

Gölcük Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldırz ve Huzur evi Derneği  Saime Türkmen ve yönetiminin destek verdiği Konsere,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve eşi, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş, Enverter Kontrol Merkezi Komutanı İkmal Albay Murat Erhan,  CHP ilçe başkanı İsmet İşeri ve eşi, CHP Kadın Kolları başkanı ve yöneticileri il çok sayıda davetli katıldı.  Şef Fuat Gürlük yönetimindeki TSM Korosu’nda; Huzurevi’nde kalan 11 yaşlı üyeyle 4 de personel yer aldı. Toplam 33 kişiden oluşan Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü Korosu yaklaşık 2 saat süren konser boyunca, 2 bölümde toplam 25 eser seslendirdi. Konser boyunca birbirinden güzel TSM eserlerini icra eden koru, davetlilerden büyük alkış aldı.  Gölcük’te Gelenek Haline Geldi  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü “En iyi haberleşmeyi sağlayan Türk Sanat Müziğidir. Huzur evi korosunu destekleyen Kaymakamımız Adem Yazıcı’ya Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’ e ve siz müzik sever dostlara teşekkür ederim. Destekleriniz her zaman devam etisin. Gölcük huzur evimizde bu konserlerimiz gelenek haline geldi. Bu da bizleri mutlu ediyor” dedi.  Çiçek Takdim Etti  Konser sonunda, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, şef Fuat Gürlük’e çiçek takdim etti. Başkan Ellibeş “Fuat hocamız Gölcük’ün yetiştirdiği örnek sanatçı. Korodaki genç yaşlılarımızı kutluyorum. İyi ki varsınız”dedi.
Gölcük Kaymakamlığı ile Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü’nün organize ettiği ve huzurevi sakinlerinin de yer aldığı Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu, Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde muhteşem bir konser verdi. Şef Fuat Gürlük yönetimindeki koro, salondakilerden büyük alkış almayı başardı.

Gölcük Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldırz ve Huzur evi Derneği  Saime Türkmen ve yönetiminin destek verdiği Konsere,  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü ve eşi, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş, Enverter Kontrol Merkezi Komutanı İkmal Albay Murat Erhan,  CHP ilçe başkanı İsmet İşeri ve eşi, CHP Kadın Kolları başkanı ve yöneticileri il çok sayıda davetli katıldı. 

Şef Fuat Gürlük yönetimindeki TSM Korosu’nda; Huzurevi’nde kalan 11 yaşlı üyeyle 4 de personel yer aldı. Toplam 33 kişiden oluşan Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü Korosu yaklaşık 2 saat süren konser boyunca, 2 bölümde toplam 25 eser seslendirdi. Konser boyunca birbirinden güzel TSM eserlerini icra eden koru, davetlilerden büyük alkış aldı. 

Gölcük’te Gelenek Haline Geldi 

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü “En iyi haberleşmeyi sağlayan Türk Sanat Müziğidir. Huzur evi korosunu destekleyen Kaymakamımız Adem Yazıcı’ya Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’ e ve siz müzik sever dostlara teşekkür ederim. Destekleriniz her zaman devam etisin. Gölcük huzur evimizde bu konserlerimiz gelenek haline geldi. Bu da bizleri mutlu ediyor” dedi. 

Çiçek Takdim Etti 

Konser sonunda, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, şef Fuat Gürlük’e çiçek takdim etti. Başkan Ellibeş “Fuat hocamız Gölcük’ün yetiştirdiği örnek sanatçı. Korodaki genç yaşlılarımızı kutluyorum. İyi ki varsınız”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.