LASTİK İŞ
ismail

HUZUREVİ SAKİNİ TAŞKIN VEFAT ETTİ

30.04.2014 - 21:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HUZUREVİ SAKİNİ TAŞKIN VEFAT ETTİ

Bir yıldır Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Taşkın’ın son günlerde durumu ağırlaştı ve tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

Gölcük Huzurevi sakinlerinden olan  Nevzat Taşkın, uzun zamandır kanser hastalığından dolayı tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI Kaymakam Adem Yazıcı,Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Selim Gencer’in yanı sıra huzurevi arkadaşları da merhum Nevzat Taşkın’ı yalnız bırakmadı.Gaziler Camii’nde kılınan öğlen namazının ardından merhum 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi.
Bir yıldır Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören Taşkın’ın son günlerde durumu ağırlaştı ve tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

Gölcük Huzurevi sakinlerinden olan  Nevzat Taşkın, uzun zamandır kanser hastalığından dolayı tedavi gördüğü Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kaymakam Adem Yazıcı,Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş,Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Selim Gencer’in yanı sıra huzurevi arkadaşları da merhum Nevzat Taşkın’ı yalnız bırakmadı.Gaziler Camii’nde kılınan öğlen namazının ardından merhum 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.