LASTİK İŞ
ismail

HUZUREVİ SAKİNLERİNE TSM KONSERİ

Gölcük 26.03.2015 - 20:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

HUZUREVİ SAKİNLERİNE TSM KONSERİ

Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü iş birliğinde davetlilere Türk Sanat Müziği konseri verildi. Şef Fuat Gürlük yönetiminde davetlilere muhteşem bir konser verildi.

  Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi, önceki akşam kapılarını bu kez de Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü aralarında yaşlılarının da yer aldığı, TSM Korosu üyelerine açtı. Konsere, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve eşi Muteber Yazıcı, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yünlü ve Gölcük Şube Müdürü Selim Gencer, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Özkan, Saraylı Çocuk Köyü eski Müdürü Berat Özer ile çok sayıda Huzurevi sakini ile davetliler katıldı.    KONSER BÜYÜK ALKIŞ ALDI Şef Fuat Gürkük yönetiminde ki TSM Korosunda, Huzurevi’nde kalan 11 yaşlı üye ile 4'de personel yer aldı. Toplam 33 kişiden oluşan Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü Korosu yaklaşık 3 saat süren konser boyunca, 2 bölümde toplam 20 eser seslendirdiler. Konser boyunca birbirinden güzel TSM eserlerini icra eden kor, davetlilerden büyük bir alkış aldı.    KAYMAKAM YAZICI KORO ŞEFİNİ TEBRİK ETTİ Konser sonunda, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Şef Fuat Gürlük’e bir çiçek takdim ederek başarılarından dolayı kutladı. Konser sonunda ayrıca, konsere ve Huzurevine katkılarından dolayı ilçemiz işadamlarından Olcay Başer ile Olcay Balaban’a, Kaymakam Yazıcı ve Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir tarafından teşekkür belgesi verildi. 
Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü iş birliğinde davetlilere Türk Sanat Müziği konseri verildi. Şef Fuat Gürlük yönetiminde davetlilere muhteşem bir konser verildi.
 
Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Gölcük Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi, önceki akşam kapılarını bu kez de Gölcük Kaymakamlığı, Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü aralarında yaşlılarının da yer aldığı, TSM Korosu üyelerine açtı. Konsere, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve eşi Muteber Yazıcı, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yünlü ve Gölcük Şube Müdürü Selim Gencer, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Özkan, Saraylı Çocuk Köyü eski Müdürü Berat Özer ile çok sayıda Huzurevi sakini ile davetliler katıldı. 
 
KONSER BÜYÜK ALKIŞ ALDI
Şef Fuat Gürkük yönetiminde ki TSM Korosunda, Huzurevi’nde kalan 11 yaşlı üye ile 4'de personel yer aldı. Toplam 33 kişiden oluşan Gölcük Belediyesi Huzurevi Müdürlüğü Korosu yaklaşık 3 saat süren konser boyunca, 2 bölümde toplam 20 eser seslendirdiler. Konser boyunca birbirinden güzel TSM eserlerini icra eden kor, davetlilerden büyük bir alkış aldı. 
 
KAYMAKAM YAZICI KORO ŞEFİNİ TEBRİK ETTİ
Konser sonunda, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Şef Fuat Gürlük’e bir çiçek takdim ederek başarılarından dolayı kutladı. Konser sonunda ayrıca, konsere ve Huzurevine katkılarından dolayı ilçemiz işadamlarından Olcay Başer ile Olcay Balaban’a, Kaymakam Yazıcı ve Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir tarafından teşekkür belgesi verildi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.