LASTİK İŞ
ismail

HUZUREVİNDE HÜZÜNLENDİREN VEDA

21.03.2019 - 17:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HUZUREVİNDE HÜZÜNLENDİREN VEDA

Her yıl 18-24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Gölcük Huzur evinde yapılan Programda yaşlılar kendi diktikleri ürünleri kısa bir defile ile sergiledi. Kaymakam Mustafa Altıntaş, Gölcük’de göreve başladığında ilk ziyaretini Huzurevine yapmıştı. Emekli olurken de son ziyaretini Huzurevine yaptı.

Gölcük Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız’ın hazırladığı programda yaşlılar haftası kutlandı. Emekliye ayrılan Kaymakam Mustafa Altıntaş ve 31 Mart’ta görevini tamamlayacak olan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e veda yapıldı. Programa Kaymakam Mustafa Altıntaş, Eşi Funda Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eşi Feriha Ellibeş, Gölcük Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci, Kütüphane Müdürü Şevgül Gündüz Avcı, İlçe Tarım Müdürü Nebahat Hocaoğlu, Nüfus Müdürü Aysun Dinç,  Sağlığı Merkezi'nde Dr. Zehra Coşkun Salih, Huzurevi personeli ve huzur evi sakinleri katıldı. YAŞLILARDAN DEFİLE Huzurevinde kalan yaşlılar kendi diktikleri ve ördükleri ürünlerini yaptıkları defile ile konuklara sundular. Daha sonra el emekleri ile hazırladıkları serginin açılışını yaptılar. SİZLERİ HEP MUTLU GÖRDÜM Kaymakam Mustafa Altıntaş “Görev süren boyunca sizlerin mutluluğunu gördüm. Sizlerin huzurunu gördüm. Sizlerin yaşama sarıldığını gördüm. Bu beni memnun etti. Tabi başta siz olmak üzere aileleriniz ve bizlerin görevlilerin fedakarlıkları var. Toplum Allah devlete zeval vermesin. Belediyelerimizin katkıları ile bu sıcak güzel yuva, Devletin emrine verilmiş. Bu kurumda belli sayıda şanslı kişiler yaşıyor. Bu gün hafta olarak kutlanıyor. Sizler her zaman başımızın üzerindesiniz gönlümüzdesiniz.  Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Bu yoldan kaçmak yok. Gölcük’de olmak farklı. Gölcük’de yaşayan şanslı. Ben hafta olarak değil her zaman sizlerle beraber olmaya çalıştım. Hakkınızı helal edin. Arzu veda ediyorum. Bundan sonra yaşamınıza başarılar diliyorum. Ben yaşlılar haftası lafını sevmiyorum. hepiniz kıdemli vatandaşlarsınız. Kıdemliye saygı göstermeyen geleceğe güvenle bakamaz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi. BİR TELEFON KADAR YAKINIM Başkan Ellibeş “Sizleri unutmak mümkün değil. Müdürümüzle çocuk yuvasında göreve başladığında tanışmıştık. Vefakar bir arkadaşımız. Bende 31 Mart’ bırakıyoruz görevimizi. Allah bundan sonraki yaşamımızda bir ve beraberlik içinde yaşamayı nasip etsin. ben Gölcük’teyim. Kaymakam bey gidiyor. Sizleri fırsat bulduğumda ziyaret edeceğim. Sizlerinde özleminiz işiniz olursa bir telefon mesafesindeyim hakkınızı helal edin” dedi. konuşmaların ardından Huzurevi Müdürü  Sema Taşdemir Yıldız, Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e katkılarından dolayı plaket verdi.
Her yıl 18-24 Mart tarihlerinde kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Gölcük Huzur evinde yapılan Programda yaşlılar kendi diktikleri ürünleri kısa bir defile ile sergiledi. Kaymakam Mustafa Altıntaş, Gölcük’de göreve başladığında ilk ziyaretini Huzurevine yapmıştı. Emekli olurken de son ziyaretini Huzurevine yaptı.

Gölcük Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir Yıldız’ın hazırladığı programda yaşlılar haftası kutlandı. Emekliye ayrılan Kaymakam Mustafa Altıntaş ve 31 Mart’ta görevini tamamlayacak olan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e veda yapıldı.
Programa Kaymakam Mustafa Altıntaş, Eşi Funda Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, eşi Feriha Ellibeş, Gölcük Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Emine Cebeci, Kütüphane Müdürü Şevgül Gündüz Avcı, İlçe Tarım Müdürü Nebahat Hocaoğlu, Nüfus Müdürü Aysun Dinç, 
Sağlığı Merkezi'nde Dr. Zehra Coşkun Salih, Huzurevi personeli ve huzur evi sakinleri katıldı.

YAŞLILARDAN DEFİLE
Huzurevinde kalan yaşlılar kendi diktikleri ve ördükleri ürünlerini yaptıkları defile ile konuklara sundular. Daha sonra el emekleri ile hazırladıkları serginin açılışını yaptılar.

SİZLERİ HEP MUTLU GÖRDÜM
Kaymakam Mustafa Altıntaş “Görev süren boyunca sizlerin mutluluğunu gördüm. Sizlerin huzurunu gördüm. Sizlerin yaşama sarıldığını gördüm. Bu beni memnun etti. Tabi başta siz olmak üzere aileleriniz ve bizlerin görevlilerin fedakarlıkları var. Toplum Allah devlete zeval vermesin. Belediyelerimizin katkıları ile bu sıcak güzel yuva, Devletin emrine verilmiş. Bu kurumda belli sayıda şanslı kişiler yaşıyor. Bu gün hafta olarak kutlanıyor. Sizler her zaman başımızın üzerindesiniz gönlümüzdesiniz.  Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. Bu yoldan kaçmak yok. Gölcük’de olmak farklı. Gölcük’de yaşayan şanslı. Ben hafta olarak değil her zaman sizlerle beraber olmaya çalıştım. Hakkınızı helal edin. Arzu veda ediyorum. Bundan sonra yaşamınıza başarılar diliyorum. Ben yaşlılar haftası lafını sevmiyorum. hepiniz kıdemli vatandaşlarsınız. Kıdemliye saygı göstermeyen geleceğe güvenle bakamaz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
BİR TELEFON KADAR YAKINIM
Başkan Ellibeş “Sizleri unutmak mümkün değil. Müdürümüzle çocuk yuvasında göreve başladığında tanışmıştık. Vefakar bir arkadaşımız. Bende 31 Mart’ bırakıyoruz görevimizi. Allah bundan sonraki yaşamımızda bir ve beraberlik içinde yaşamayı nasip etsin. ben Gölcük’teyim. Kaymakam bey gidiyor. Sizleri fırsat bulduğumda ziyaret edeceğim. Sizlerinde özleminiz işiniz olursa bir telefon mesafesindeyim hakkınızı helal edin” dedi.
konuşmaların ardından Huzurevi Müdürü  Sema Taşdemir Yıldız, Kaymakam Mustafa Altıntaş ve Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e katkılarından dolayı plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.