HUZUREVİNDE YENİ YILI KUTLADILAR

01.01.2020 - 15:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HUZUREVİNDE YENİ YILI KUTLADILAR

Türk Kızılay Gölcük yönetimi ve Genç Kızılay ekibi ile Birlikte Gölcük Huzurevini 2020'ye girerken yaşlılarımızı yalnız bırakmamak için bir gece düzenleyerek unutulmaz anlar yaşandı.

Gölcük Kızılay Şubesi ve Gölcük Huzurevini Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen ve yönetimi tarafından huzurevinde yıl başı eğlencesi düzenlendi. Düzenlenen geceye Kaymakam Cengiz Karabulut, Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir, Gölcük Kızılay Şube Başkanı Orhan Barış ve Gölcük Huzurevini Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen ile yönetimi katıldı. DOYASIYA  EĞLENCE Gecede yemekler yenildi. Müzik eşliğinde eğlenerek devam edildi. Çeşitli etkinlikler yapıldı. Yılbaşı pastasını Kaymakam Cengiz Karabulut, Gölcük Kızılay Şube Başkanımız Orhan Barış ve huzurevi sakinleri birlikte kesti.  Huzurevi sakinlerine yeni yıl hediyeleri dağıtıldı. Barış “Türk Kızılay Gölcük Şubesi olarak gönüllere taht  kurmanın mutluluğu ile 2019 yılına veda ediyoruz Yeni yıldada nice mutluluklar yaşatmak dileğiyle 2020 yılının sağlık mutluluk başarı getirmesini temenni ederim”dedi. Kaymakam Cengiz Karabulut huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek yeni yıl hediyelerini verdi. Huzurlu ve sağlıklı bir yıl diledi.
Türk Kızılay Gölcük yönetimi ve Genç Kızılay ekibi ile Birlikte Gölcük Huzurevini 2020'ye girerken yaşlılarımızı yalnız bırakmamak için bir gece düzenleyerek unutulmaz anlar yaşandı.

Gölcük Kızılay Şubesi ve Gölcük Huzurevini Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen ve yönetimi tarafından huzurevinde yıl başı eğlencesi düzenlendi. Düzenlenen geceye Kaymakam Cengiz Karabulut, Huzurevi Müdürü Sema Taşdemir, Gölcük Kızılay Şube Başkanı Orhan Barış ve Gölcük Huzurevini Destekleme ve Yaşatma Derneği Başkanı Saime Türkmen ile yönetimi katıldı.
DOYASIYA  EĞLENCE
Gecede yemekler yenildi. Müzik eşliğinde eğlenerek devam edildi. Çeşitli etkinlikler yapıldı. Yılbaşı pastasını Kaymakam Cengiz Karabulut, Gölcük Kızılay Şube Başkanımız Orhan Barış ve huzurevi sakinleri birlikte kesti.  Huzurevi sakinlerine yeni yıl hediyeleri dağıtıldı. Barış “Türk Kızılay Gölcük Şubesi olarak gönüllere taht  kurmanın mutluluğu ile 2019 yılına veda ediyoruz Yeni yıldada nice mutluluklar yaşatmak dileğiyle 2020 yılının sağlık mutluluk başarı getirmesini temenni ederim”dedi.
Kaymakam Cengiz Karabulut huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek yeni yıl hediyelerini verdi. Huzurlu ve sağlıklı bir yıl diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.