HYUNDAİ'DEN OKULA OTOMOBİL BAĞIŞI

Eğitim 12.11.2019 - 12:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HYUNDAİ'DEN OKULA OTOMOBİL BAĞIŞI

Eğitime destek için Hyundai Assan Gölcük 15 Temmuz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine iki otomobil ve ekipmanları düzenlenen törenle bağışladılar.

Eğitime Destek amaçlı olarak Hyundai Assan Gölcük 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine iki otomobil ve ekipmanlarının teslimi için tören düzenlediler. Düzenlene törene Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Güney Kore Baş Konsolosu Yeunju Jang, Hyundai Assan başkanı İck Kyun Oh, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Hyundai yetkilileri ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar.   EĞİTİME ÜLKE OLARAK ÖNEM VERİYORUZ Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut; “ Kocaeli Valimiz bu gün burada aramızda olacaklardı. Ama önemli bir programı çıkmasından dolayı katılamadı. Sizlere selamları var. Bu gün çok anlamlı ve güzel bir etkinlikteyiz. Mesleki Teknik eğitime ülke olarak önem veriyoruz. Bu bağlamda Ülkedeki ihtiyaç doğrultusunda yetişmesi için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Eğitimde kaliteyi artırmamız için uyguladığımız ülke olarak çök önemli proje var. Bu proje yürütürken birçok kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarından destek aldık. Bu günde burada HYUNDAI Fabrikamızın çok önemli katkısını bu okulumuza paylaşarak eğitime sunmuş olacak. Çocukların teorik bilgilerin yanında pratik konusunda da yetişmesi önemlidir. Bu gün sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklarımızın yetişmesinde önemli bir katkı var. Ben burada Hyundai tüm yetkililerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.   GELECEĞE  YATIRIM YAPMAK İSTİYORSAN FABRİKA KUR Hyundai başkanı İck Kyun Oh; “bu Otomotiv Endüstrisi hızlı gelişmelere sahne oluyor. Gelecekte akıllı çözümler üretecek ve bunları değerli öğrenci arkadaşlarım hem üretecek, hem kullanacak, Hem de daha ileriye taşıyacaklar. Bu çabuk değişen ortamda eğitime verilecek destekler çok önemli. Burada, arabalar, motorlar, şanzımanlar ve otomasyon ekipmanları hazırladık. Burada yaptığımız çalışma daha iyi bir gelecek yönünde atılan önemli adımlardan biridir. Kore’nin bir sözü ver. 10 sene sonrasına yatırım yapmak istiyorsan Fabrika Kur. 100 sene sonrasına yatırım yapmak istiyorsan çocuk eğit. Hyundai motor gurubu’nun gelecek vizyonu işte tam bu noktada eğitime olan desteği ile ön plana çıkıyor. Yapmış olduğumuz  u bağışı yalnızca sosyal sorumluluk olarak değil, geleceğe bir yatırım olarak görüyoruz” dedi.   Bu konuşmaların ardından otomobil teslimi yapıldı. Ardından okula kurulan ekipmanları gezildi. Fahri Haner  
Eğitime destek için Hyundai Assan Gölcük 15 Temmuz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine iki otomobil ve ekipmanları düzenlenen törenle bağışladılar.

Eğitime Destek amaçlı olarak Hyundai Assan Gölcük 15 Temmuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine iki otomobil ve ekipmanlarının teslimi için tören düzenlediler. Düzenlene törene Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Güney Kore Baş Konsolosu Yeunju Jang, Hyundai Assan başkanı İck Kyun Oh, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Hyundai yetkilileri ve çok sayıda davetliler katılım sağladılar.

 

EĞİTİME ÜLKE OLARAK ÖNEM VERİYORUZ

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut; “ Kocaeli Valimiz bu gün burada aramızda olacaklardı. Ama önemli bir programı çıkmasından dolayı katılamadı. Sizlere selamları var. Bu gün çok anlamlı ve güzel bir etkinlikteyiz. Mesleki Teknik eğitime ülke olarak önem veriyoruz. Bu bağlamda Ülkedeki ihtiyaç doğrultusunda yetişmesi için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Eğitimde kaliteyi artırmamız için uyguladığımız ülke olarak çök önemli proje var. Bu proje yürütürken birçok kurum ve kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarından destek aldık. Bu günde burada HYUNDAI Fabrikamızın çok önemli katkısını bu okulumuza paylaşarak eğitime sunmuş olacak. Çocukların teorik bilgilerin yanında pratik konusunda da yetişmesi önemlidir. Bu gün sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklarımızın yetişmesinde önemli bir katkı var. Ben burada Hyundai tüm yetkililerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

GELECEĞE  YATIRIM YAPMAK İSTİYORSAN FABRİKA KUR

Hyundai başkanı İck Kyun Oh; “bu Otomotiv Endüstrisi hızlı gelişmelere sahne oluyor. Gelecekte akıllı çözümler üretecek ve bunları değerli öğrenci arkadaşlarım hem üretecek, hem kullanacak, Hem de daha ileriye taşıyacaklar. Bu çabuk değişen ortamda eğitime verilecek destekler çok önemli. Burada, arabalar, motorlar, şanzımanlar ve otomasyon ekipmanları hazırladık. Burada yaptığımız çalışma daha iyi bir gelecek yönünde atılan önemli adımlardan biridir. Kore’nin bir sözü ver. 10 sene sonrasına yatırım yapmak istiyorsan Fabrika Kur. 100 sene sonrasına yatırım yapmak istiyorsan çocuk eğit. Hyundai motor gurubu’nun gelecek vizyonu işte tam bu noktada eğitime olan desteği ile ön plana çıkıyor. Yapmış olduğumuz  u bağışı yalnızca sosyal sorumluluk olarak değil, geleceğe bir yatırım olarak görüyoruz” dedi.

 

Bu konuşmaların ardından otomobil teslimi yapıldı. Ardından okula kurulan ekipmanları gezildi.

Fahri Haner

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.