LASTİK İŞ

HZ. PEYGAMBER VE GÜVEN TOPLUMU

18.04.2017 - 12:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

HZ. PEYGAMBER VE GÜVEN TOPLUMU

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin 1446. yıl dönümü münasebetiyle gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftasının Kongre Sarayında yoğun katılımla yapıldı.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin 1446. yıl dönümü münasebetiyle gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftasının Kongre Sarayında yoğun katılımla yapıldı. Programa Kaymakam Mustafa Altıntaş, belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İl yöneticisi Hüseyin Çakıroğlu, vatandaşlar ve çocuklar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program protokol konuşmalarının ardından İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın konferansı ile devam etti. Goncagüller ana okulu öğrencileri program sonunda gösteri yaptı. HZ. PEYGAMBER VE GÜVEN TOPLUMU Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı,  “Bu yıl Kutlu Doğum teması ‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’ olarak belirtilmiştir. Kutlu Doğum Haftası kapsamında yoğun bir program yapıyoruz. Peygamber Efendimiz miladi takvimine göre 20 Nisan’da Dünyaya geldi. Kutlu Doğum Haftası 1989 yılından bugüne kadar kutlanmaya devam ediyor. Bundan dolayı her yıl 20 Nisan’da Peygamber Efendimizin bir yönünü ön plana çıkararak Kutlu Doğum Haftası kutlanıyor. Bu yıl ‘Hz. Peygamber Ve Güven Toplumu’ teması ile  ilçemizde yoğun bir şekilde kutlanacak.  Güvenen insan ve güvenilen insan oluşturabilmek İslam’ın ana amaçlarındandır. Buna katkı sağlamak konusunda elimizden geleni her zaman yapmaya devam ediyoruz” dedi. BİR HAFTA KUTLANACAK Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan “Peygamberimizin doğumu münasebetiyle her yıl bir hafta Kutlu Doğum Haftası olarak kutlanıyor. Peygamberimiz; rahmetin, sevginin, barışın ve kardeşliğin kurucusu olarak gelmiştir. İnananlar peygamberimizi bu hafta anacak ve İlimiz ve ilçelerimizdeki müftülükler bu haftayı en etkin şekilde kutlayacaklar. Kutlu doğum haftamız bugün başladı ve bir hafta sürecektir. Programa katılan tüm konuklara teşekkür ediyorum” dedi. Kaymakam Mustafa Altıntaş “Hz. Peygamberimizin doğumun sebebi ile kutlu doğum haftası etkinlinde bir aradayız. etkinliği düzenleyen ilçe müftülüğüzü Gölcük belediyemize teşekkür ediyorum”dedi. PEYGAMBERİMİZİN HATIRASINA SAHİP ÇIKALIM Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunun sene-i devriyesinde,bu kutlu günde, gönüllerin her zamankinden daha ferah, daha huzurlu olmasını diliyorum. Bugün kanla, acıyla, zulümle ve adaletsizlikle sarsılan insanlığın içine düştüğü çıkmaz, inanıyorum ki Peygamberimiz'in vazettiği barış, sevgi,merhamet ve adalet kavramlarının, hakiki manada ihyasıyla aşılacaktır. Onun için bu kutlu haftada, Peygamberimiz'in aktardığı ilahi mesaja kulak vermeli, O'nun emanetine ve hatırasına sahip çıkmalı, O'nun çağrısını gür bir sesle dünyaya duyurmalıyız. Peygamberimiz'in hayatının, örnek kişiliğinin, düşünce dünyasının ve yüce dinimizin ahlak ve inanç anlayışının çeşitli etkinliklerle anlatılacağı Kutlu Doğum Haftası'nın bu yoldaki çabalara önemli katkılar sağlayacağına eminim” dedi.    
Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin 1446. yıl dönümü münasebetiyle gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftasının Kongre Sarayında yoğun katılımla yapıldı.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyaya teşriflerinin 1446. yıl dönümü münasebetiyle gerçekleştirilen Kutlu Doğum Haftasının Kongre Sarayında yoğun katılımla yapıldı. Programa Kaymakam Mustafa Altıntaş, belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan, İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, MHP İl yöneticisi Hüseyin Çakıroğlu, vatandaşlar ve çocuklar katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan program protokol konuşmalarının ardından İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın konferansı ile devam etti. Goncagüller ana okulu öğrencileri program sonunda gösteri yaptı.

HZ. PEYGAMBER VE GÜVEN TOPLUMU
Gölcük Müftüsü Mehmet Yazıcı,  “Bu yıl Kutlu Doğum teması ‘Hz. Peygamber ve Güven Toplumu’ olarak belirtilmiştir. Kutlu Doğum Haftası kapsamında yoğun bir program yapıyoruz. Peygamber Efendimiz miladi takvimine göre 20 Nisan’da Dünyaya geldi. Kutlu Doğum Haftası 1989 yılından bugüne kadar kutlanmaya devam ediyor. Bundan dolayı her yıl 20 Nisan’da Peygamber Efendimizin bir yönünü ön plana çıkararak Kutlu Doğum Haftası kutlanıyor. Bu yıl ‘Hz. Peygamber Ve Güven Toplumu’ teması ile  ilçemizde yoğun bir şekilde kutlanacak.  Güvenen insan ve güvenilen insan oluşturabilmek İslam’ın ana amaçlarındandır. Buna katkı sağlamak konusunda elimizden geleni her zaman yapmaya devam ediyoruz” dedi.

BİR HAFTA KUTLANACAK
Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan “Peygamberimizin doğumu münasebetiyle her yıl bir hafta Kutlu Doğum Haftası olarak kutlanıyor. Peygamberimiz; rahmetin, sevginin, barışın ve kardeşliğin kurucusu olarak gelmiştir. İnananlar peygamberimizi bu hafta anacak ve İlimiz ve ilçelerimizdeki müftülükler bu haftayı en etkin şekilde kutlayacaklar. Kutlu doğum haftamız bugün başladı ve bir hafta sürecektir. Programa katılan tüm konuklara teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Mustafa Altıntaş “Hz. Peygamberimizin doğumun sebebi ile kutlu doğum haftası etkinlinde bir aradayız. etkinliği düzenleyen ilçe müftülüğüzü Gölcük belediyemize teşekkür ediyorum”dedi.

PEYGAMBERİMİZİN HATIRASINA SAHİP ÇIKALIM
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunun sene-i devriyesinde,bu kutlu günde, gönüllerin her zamankinden daha ferah, daha huzurlu olmasını diliyorum. Bugün kanla, acıyla, zulümle ve adaletsizlikle sarsılan insanlığın içine düştüğü çıkmaz, inanıyorum ki Peygamberimiz'in vazettiği barış, sevgi,merhamet ve adalet kavramlarının, hakiki manada ihyasıyla aşılacaktır. Onun için bu kutlu haftada, Peygamberimiz'in aktardığı ilahi mesaja kulak vermeli, O'nun emanetine ve hatırasına sahip çıkmalı, O'nun çağrısını gür bir sesle dünyaya duyurmalıyız. Peygamberimiz'in hayatının, örnek kişiliğinin, düşünce dünyasının ve yüce dinimizin ahlak ve inanç anlayışının çeşitli etkinliklerle anlatılacağı Kutlu Doğum Haftası'nın bu yoldaki çabalara önemli katkılar sağlayacağına eminim” dedi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.