İBRAHİM UZUNER ADAY ADAYLĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Asayiş 08.12.2018 - 17:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İBRAHİM UZUNER ADAY ADAYLĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

AK Parti’de Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı başvuru süreci devam ediyor. İbrahim Uzuner aday adaulığı başvurusunu yaptı.

PARTİMİZE BÜYÜK HİZMETLERİ OLMUŞ BİR İSİM İbrahim Uzuner ilk olarak başvuru evraklarını İlçe Başkan vekili Çetin Seymen ve Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ulufer’e teslim etti. Sonrasında da toplantı salonuna geçildi. İlçe Başkanı Seymen yaptığı konuşmada, “Kardeşimiz İbrahim Uzuner 2004 yılında gençlik kollarından günümüzde partimize büyük hizmetleri olmuş bir isim. Görüldüğü gibi büyük destekle başvurusunu yapıyor. Ona olan sevgiyi görmek bizleri de memnun etti. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi. HEDEFİM GÖLCÜK’E VE GENÇLİĞE HİZMET Uzuner ise yaptığı konuşmada, “2004 yılından beri aktif olarak her zaman içinde olmaktan gurur duyduğum AK Partimden meclis üyeliği adaylık başvurumuzu yapmak için ilçe binasına geldik. Hedefim Gölcük’e gençliğe hizmet. Bu hizmet kervanında büyüklerimizde uygun görürse meclis üyesi olmak istiyorum. Allah çıktığımız bu yolu mübarek eylesin. Beni desteklemek için buraya kadar gelen tüm akrabalarıma, arkadaşlarıma, dostlarıma, abilerime yürek dolusu teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Uzuner alkışlar arasında başvuru programını tamamladı ve ardından ona destek için gelenlerle  hatıra fotoğrafı çektirdi. 
AK Parti’de Gölcük Belediyesi Meclis Üyeliği için aday adayı başvuru süreci devam ediyor. İbrahim Uzuner aday adaulığı başvurusunu yaptı.

PARTİMİZE BÜYÜK HİZMETLERİ OLMUŞ BİR İSİM

İbrahim Uzuner ilk olarak başvuru evraklarını İlçe Başkan vekili Çetin Seymen ve Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ulufer’e teslim etti. Sonrasında da toplantı salonuna geçildi. İlçe Başkanı Seymen yaptığı konuşmada, “Kardeşimiz İbrahim Uzuner 2004 yılında gençlik kollarından günümüzde partimize büyük hizmetleri olmuş bir isim. Görüldüğü gibi büyük destekle başvurusunu yapıyor. Ona olan sevgiyi görmek bizleri de memnun etti. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.

HEDEFİM GÖLCÜK’E VE GENÇLİĞE HİZMET

Uzuner ise yaptığı konuşmada, “2004 yılından beri aktif olarak her zaman içinde olmaktan gurur duyduğum AK Partimden meclis üyeliği adaylık başvurumuzu yapmak için ilçe binasına geldik. Hedefim Gölcük’e gençliğe hizmet. Bu hizmet kervanında büyüklerimizde uygun görürse meclis üyesi olmak istiyorum. Allah çıktığımız bu yolu mübarek eylesin. Beni desteklemek için buraya kadar gelen tüm akrabalarıma, arkadaşlarıma, dostlarıma, abilerime yürek dolusu teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Uzuner alkışlar arasında başvuru programını tamamladı ve ardından ona destek için gelenlerle  hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.