LASTİK İŞ
ismail

İCRA MEMURLARINI GÖRDÜ 6. KATTAN ATLADI

17.10.2018 - 18:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İCRA MEMURLARINI GÖRDÜ 6. KATTAN ATLADI

Değirmendere'de evine gelen icra memurları ile tartışan kadın 6. kattan apartman boşluğuna atladı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Değirmendere Mahallesi Leyla Atakan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 65 yaşındaki Emekli öğretmen  Halime B., borcu sebebi ile evine gelen icra memurlarıyla tartışmaya başladı. Daha sonra icra memurlarıyla tartışmanın büyümesi sonrasında 6. kattaki evinin penceresinden balkon boşluğuna atladı. 6. kattan aşağıya düşen Halime B. ağır yaralandı. Olayı gören icra memurları durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekibi ağır yaralanan kadını apartman boşluğundan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi ambulansta yapılan Halime B. Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. 
Değirmendere'de evine gelen icra memurları ile tartışan kadın 6. kattan apartman boşluğuna atladı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırıldı.

Değirmendere Mahallesi Leyla Atakan Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre 65 yaşındaki Emekli öğretmen  Halime B., borcu sebebi ile evine gelen icra memurlarıyla tartışmaya başladı. Daha sonra icra memurlarıyla tartışmanın büyümesi sonrasında 6. kattaki evinin penceresinden balkon boşluğuna atladı. 6. kattan aşağıya düşen Halime B. ağır yaralandı.

Olayı gören icra memurları durumu hemen 112 Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekibi ağır yaralanan kadını apartman boşluğundan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi ambulansta yapılan Halime B. Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.