İDAM GELSİN

04.07.2018 - 12:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İDAM GELSİN

Gölcüklüler Anıtparkta buluşarak basın açıklaması yaptı.

Gölcük Anıtpark'ta soyal medyadan çağrı yapıp sivil insiyatif oluşturan Gölcüklüler Anıtparkta buluştu.Böyle önemli bir konuda çağrıya az kişinin katılması yadırgansada Mehtap Hafızoğlu Cabar tarafından okunan metin ses getirdi. Çocuk tacizini dile getirdi Son zamanlarda yaşanılan olaylar hepimizi derinden yaralamıştır. Öldürülen veya cinsel istismara uğrayan çocuklar sadece kendi anne babalarının değil bizimde evlatlırımızdır. Ne yazık ki gerek sosyal medyada gerek görsel basında veya bir şekilde hergün birkaç çocuğun haberini almaktayız. Eskiden komşumuza emanet ettiğimiz çocuklarımızı evden sokağa çıkarmaya korkar olduk.Herkes kendi cezasını kemek istiyor, inşanlar öfkeli ancak toplum olarak duyarlı olup Devletimizin İdam yasasını  çocuk istismarı,çocuk cinayeti ve Pedofili için bir an önce Meclisten geçirilmesini istemekteyiz.
Gölcüklüler Anıtparkta buluşarak basın açıklaması yaptı.

Gölcük Anıtpark'ta soyal medyadan çağrı yapıp sivil insiyatif oluşturan Gölcüklüler Anıtparkta buluştu.Böyle önemli bir konuda çağrıya az kişinin katılması yadırgansada Mehtap Hafızoğlu Cabar tarafından okunan metin ses getirdi.

Çocuk tacizini dile getirdi

Son zamanlarda yaşanılan olaylar hepimizi derinden yaralamıştır. Öldürülen veya cinsel istismara uğrayan çocuklar sadece kendi anne babalarının değil bizimde evlatlırımızdır. Ne yazık ki gerek sosyal medyada gerek görsel basında veya bir şekilde hergün birkaç çocuğun haberini almaktayız. Eskiden komşumuza emanet ettiğimiz çocuklarımızı evden sokağa çıkarmaya korkar olduk.Herkes kendi cezasını kemek istiyor, inşanlar öfkeli ancak toplum olarak duyarlı olup Devletimizin İdam yasasını  çocuk istismarı,çocuk cinayeti ve Pedofili için bir an önce Meclisten geçirilmesini istemekteyiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.