İDRİS ALP ADAY ADAYI OLDU

Asayiş 01.12.2018 - 17:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İDRİS ALP ADAY ADAYI OLDU

AK Parti İlçe Başkanlığı görevini Genel Merkezin kararı sonrasında bırakan İdris Alp, Aday adaylığı başvurusunu yoğun kalabalık ile yaptı. Alp “Gönüllerde iz bırakmışım bu kalabalık onu gösteriyor. A’dan Z’ye herkes var. Ailemden benim Ak Parti ailemden İldeki bütün arkadaşlarımızdan beraber yol yürüdüğümüz herkes burada hepinize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanlığından istifa eden İdris Alp aday adaylığı başvurusunu parti önüne yoğun kalabalıkla yaptı. basınla son toplantısını yaptı. Adaylık açıklamasına Eski İl Başkanı Şemsetin Ceyhan,  Eski İl yöneticilerinden Mehmet Uzunoğlu, Başiskele Belediye Başkan Aday adayı Şahin Talus, İl yöneticileri, parti yöneticileri, Meclis üyeleri, Gençlik ve kadın kolları, mahalle başkanları ve partiler katıldı. Alp parti önüne kurulan sahneye eşi ile birlikte el ele çıktı.  GÖNÜLLERE İZ BIRAKMIŞIZ Alp “Gönüllerde iz bırakmışım bu kalabalık onu gösteriyor. A’dan Z’ye herkes var. Ailemden benim Ak Parti ailemden İldeki bütün arkadaşlarımızdan  beraber yol  yürüdüğümüz herkes burada hepinize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.    Biz 2002 yılında Merkez Mahallesi’nde üye olarak başladık bu sevdaya.  2003-yılında o dönem ilçe başkanımız Mevlüt Demir ile ilçe yöneticiliği yaptım. Daha sonra 2006 yılında Allah nasip etti il yönetiminde 5 birim başkanlığıyla milletimize ve partimize hizmet etmek nasip oldu. 4 yıldır  AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevini yapmaya gayret gösterdik. Bu dört yıllık süreç  içerisinde 4 seçim ve 15 Temmuz hain darbe ile karşı karşıya kaldık. Çok fırtınalı günler geçirdik. Her fırtınada teşkilatımla beraber siz dostlarımla beraber  gemiyi güvenli limana yanaştırmak  nasip oldu. Bu süre içerine  üzerimde emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum.  31 MART GECESİ ZAFERİMİZİ KUTLAYACAĞIZ İstifamızı verdik yeniden bir yola çıkıyoruz. Belki bir gömlek çıkarmış gibi görünsekde ateşten bir gömlek giymek için yola çıktık. Bu yolculukta beni yalnız bırakmayan sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim bu yolda önce kendisine sonra bizi bize mahcup etmesin. Bizim davamız hak davası islam davası. vatandır bayraktır ezandır davamız. Bu yolda gölge düşürmedik bundan sonrada düşürmeyeceğiz. Bu gün burası şunu gösteriyor 31 Mart gecesi zaferi hep birlikte burada kutlayacağız. Biz bir oldukça kardeş oldukça bizim sırtımızı hiç kimse yere getiremeyecektir.  Bizim lafa değil işe ihtiyacımız var. Zaman az işimiz çok. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.
AK Parti İlçe Başkanlığı görevini Genel Merkezin kararı sonrasında bırakan İdris Alp, Aday adaylığı başvurusunu yoğun kalabalık ile yaptı. Alp “Gönüllerde iz bırakmışım bu kalabalık onu gösteriyor. A’dan Z’ye herkes var. Ailemden benim Ak Parti ailemden İldeki bütün arkadaşlarımızdan beraber yol yürüdüğümüz herkes burada hepinize minnet ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanlığından istifa eden İdris Alp aday adaylığı başvurusunu parti önüne yoğun kalabalıkla yaptı. basınla son toplantısını yaptı.

Adaylık açıklamasına Eski İl Başkanı Şemsetin Ceyhan,  Eski İl yöneticilerinden Mehmet Uzunoğlu, Başiskele Belediye Başkan Aday adayı Şahin Talus, İl yöneticileri, parti yöneticileri, Meclis üyeleri, Gençlik ve kadın kolları, mahalle başkanları ve partiler katıldı. Alp parti önüne kurulan sahneye eşi ile birlikte el ele çıktı. 

GÖNÜLLERE İZ BIRAKMIŞIZ
Alp “Gönüllerde iz bırakmışım bu kalabalık onu gösteriyor. A’dan Z’ye herkes var. Ailemden benim Ak Parti ailemden İldeki bütün arkadaşlarımızdan  beraber yol  yürüdüğümüz herkes burada hepinize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.   
Biz 2002 yılında Merkez Mahallesi’nde üye olarak başladık bu sevdaya.  2003-yılında o dönem ilçe başkanımız Mevlüt Demir ile ilçe yöneticiliği yaptım. Daha sonra 2006 yılında Allah nasip etti il yönetiminde 5 birim başkanlığıyla milletimize ve partimize hizmet etmek nasip oldu. 4 yıldır  AK Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevini yapmaya gayret gösterdik. Bu dört yıllık süreç  içerisinde 4 seçim ve 15 Temmuz hain darbe ile karşı karşıya kaldık. Çok fırtınalı günler geçirdik. Her fırtınada teşkilatımla beraber siz dostlarımla beraber  gemiyi güvenli limana yanaştırmak  nasip oldu. Bu süre içerine  üzerimde emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum. 

31 MART GECESİ ZAFERİMİZİ KUTLAYACAĞIZ
İstifamızı verdik yeniden bir yola çıkıyoruz. Belki bir gömlek çıkarmış gibi görünsekde ateşten bir gömlek giymek için yola çıktık. Bu yolculukta beni yalnız bırakmayan sizlere teşekkür ediyorum. Rabbim bu yolda önce kendisine sonra bizi bize mahcup etmesin. Bizim davamız hak davası islam davası. vatandır bayraktır ezandır davamız. Bu yolda gölge düşürmedik bundan sonrada düşürmeyeceğiz. Bu gün burası şunu gösteriyor 31 Mart gecesi zaferi hep birlikte burada kutlayacağız. Biz bir oldukça kardeş oldukça bizim sırtımızı hiç kimse yere getiremeyecektir.  Bizim lafa değil işe ihtiyacımız var. Zaman az işimiz çok. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.