İett Otobüs Hareket Saatleri Hakkında Bilgilendirme

07.10.2013 - 14:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İett Otobüs Hareket Saatleri Hakkında Bilgilendirme

İstanbul’un en büyük sorunlarından birisi hiç şüphesiz ki trafiktir. Bu yüzden İstanbul’un bir ucundan diğer ucuna gitmeye çalıştığınızda neredeyse yarım gününüzü ayırmak zorundasınız. Eğer iş çıkışına denk gelirseniz, yürüme daha hızlı gideceğinizi söyleyebiliriz. En çok trafik olduğu iller arasında İstanbul, dünya çapında 1 numarada bulunmaktadır. İnsanları adeta isyan ettiren bu durumu çözmek adına iett araçları yoğun çaba sarf etmektedir. Ancak iett otobüs hareket saatleri her geçen gün kısalmasına rağmen insanlara yetmemektedir. Çünkü İstanbul nüfusu, iett otobüslerinden daha hızlı bir şekilde artmaktadır. Böyle olunca insanlar işlerine veya evlerine gitmek için iett saatlerini beklemek zorunda kalıyorlar. Trafiğe takılıp gelmeyen iett araçları da insanların işlerini zamanında yapmasına engel oluyor. İett araçlarına binmek istiyorsanız iett haberlerini yakından takip etmelisiniz. Çünkü iett araçları kimi zaman geç kalmakta kimi zaman sefer yapmamaktadır. Örneğin bir grev veya yol çalışması olduğunda iett hizmet veremeyecektir. Tüm bunları öğrenerek yola çıkmanızı tavsiye ediyoruz.

İstanbul’un en büyük sorunlarından birisi hiç şüphesiz ki trafiktir. Bu yüzden İstanbul’un bir ucundan diğer ucuna gitmeye çalıştığınızda neredeyse yarım gününüzü ayırmak zorundasınız. Eğer iş çıkışına denk gelirseniz, yürüme daha hızlı gideceğinizi söyleyebiliriz. En çok trafik olduğu iller arasında İstanbul, dünya çapında 1 numarada bulunmaktadır. İnsanları adeta isyan ettiren bu durumu çözmek adına iett araçları yoğun çaba sarf etmektedir. Ancak iett otobüs hareket saatleri her geçen gün kısalmasına rağmen insanlara yetmemektedir. Çünkü İstanbul nüfusu, iett otobüslerinden daha hızlı bir şekilde artmaktadır. Böyle olunca insanlar işlerine veya evlerine gitmek için iett saatlerini beklemek zorunda kalıyorlar. Trafiğe takılıp gelmeyen iett araçları da insanların işlerini zamanında yapmasına engel oluyor.

İett araçlarına binmek istiyorsanız iett haberlerini yakından takip etmelisiniz. Çünkü iett araçları kimi zaman geç kalmakta kimi zaman sefer yapmamaktadır. Örneğin bir grev veya yol çalışması olduğunda iett hizmet veremeyecektir. Tüm bunları öğrenerek yola çıkmanızı tavsiye ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.