LASTİK İŞ
ismail

İĞNE OYASI VE EL NAKIŞI SERGİSİ BEĞENİ TOPLADI

24.05.2016 - 09:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İĞNE OYASI VE EL NAKIŞI SERGİSİ BEĞENİ TOPLADI

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan İğne Oyası ve El Nakışı kurslarının yılsonu sergisi Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştirildi.

Sergiye Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı katılım sağladı. "EMEK VEREN BAŞTA ÖĞRETMENLERİMİZ OLMAK ÜZERE HERKESİ KUTLUYORUM" Açılışta bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci şunları söyledi; "Ben tabi bu tür hizmetleri sürdüren bil hassa kursa gelen tüm bayanlarımızı kutluyorum. Allah onlardan razı olsun. Şu an merkezde olduğu gibi köylerimizde ve uzak mahallerimizde bu kursları devam ettiren arkadaşlarımız var. Oralarda da herkes çok mutlu. Öğretmenlerle öğrencilerin arasındaki muazzam ilişki çok önemli. Bu konuda öğreticilerimizi kutluyorum. Öğrencileriyle bu irtibatı iyi kurabilmişler. emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere herkesi kutluyorum" dedi. El nakışı ve İğne oyası kursu öğrencileri tarafından hazırlanan sergi oldukça beğeni topladı. 
Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan İğne Oyası ve El Nakışı kurslarının yılsonu sergisi Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştirildi.

Sergiye Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafız Arvas, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı katılım sağladı.

"EMEK VEREN BAŞTA ÖĞRETMENLERİMİZ OLMAK ÜZERE HERKESİ KUTLUYORUM"

Açılışta bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci şunları söyledi; "Ben tabi bu tür hizmetleri sürdüren bil hassa kursa gelen tüm bayanlarımızı kutluyorum. Allah onlardan razı olsun. Şu an merkezde olduğu gibi köylerimizde ve uzak mahallerimizde bu kursları devam ettiren arkadaşlarımız var. Oralarda da herkes çok mutlu. Öğretmenlerle öğrencilerin arasındaki muazzam ilişki çok önemli. Bu konuda öğreticilerimizi kutluyorum. Öğrencileriyle bu irtibatı iyi kurabilmişler. emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere herkesi kutluyorum" dedi.

El nakışı ve İğne oyası kursu öğrencileri tarafından hazırlanan sergi oldukça beğeni topladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.