LASTİK İŞ
ismail

İĞNEYLE SANAT

23.05.2017 - 09:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İĞNEYLE SANAT

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan İğne Oyası ve El Nakışı kurslarının yılsonu sergisi Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştirildi.

Açılışa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimi, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Sanat Galerisi Müdürü Fatih Bayram, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, ve kursiyerler katıldı. El emeği göz nuru iğne oyalar sergilendi Açılışta usta eğitmen R. Özlem Cankurt, “ Bugün bir sene boyunca kursa gelen arkadaşlarımızın el emeği göz nuru el işlerini sergilemek için toplandık. Biz bir sene boyunca çok emek harcadık inşallah sizlerde beğenirsiniz. Ben bize bu imkanı sağladıkları için öncelikle Sayın Mehmet Ellibeş'e Sayın Metin Şentürk've Sayın Mehmet Hafiz Arvas Beyfendiye çok teşekkür ediyorum” dedi. Arvas “ Belediye Başkanımızın Büyük Emeği Var “ Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, “ Ben öncelikle herkesin huzurunda Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Çünkü sınırsız destek verdi bize, gerek Gölmek gerek Kent Konseyi, gerek bizim kendi kurslarımızda dahil  olmak üzere ne dediysek hayır kelimesini kendinden duymadık. Huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizim kurslarımızın bu kadar gelişmesinde, sayısının artmasında imkan sağladığı için sergimiz ki Ko-Mek segisinden daha güzel ve daha görkemli oldu ve ses getirdiğine inanıyorum. Bu konuda Başkanımızın büyük emeği var. Ben hem şahsım adına hem eğitmenlerim ve kursiyerlerim adına teşekkür ediyorum” dedi. Ellibeş, “Yerel yönetimin olmadığı bir etkinlik mümkün değil ki sağlıklı olsun” Gölcük Belediye başkanı Mehmet Ellibeş, “ Bu hayat yaşam boyunca eğitimde öğretimde sürüyor. Özellikle hanımların bu el becerileri bana göre daha üst düzeyde , aslında her birinin iç dünyasında bu beceriler var da bazen dışarıya paylaşmakte kıskanç oluyorlar. İşte bu kurslar vesilesiyle bu değerler ortaya çıkıyor. Burda organize bir çalışma var. Bu çalışmanın mutlaka bir köşesinde biz varız. Yerel yönetimin olmadığı bir etkinlik mümkün değil ki sağlıklı olsun. Biz bu tür etkinliklerde sınırsız destek vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Hiçbir zaman çalınan kapıdan geri dönülmedi. Bu sadece sizin diğer kesimleri içinde geçerli. Eğer öğreticilerimiz hazır olduğuna göre sizler zaten bu işin odağında olan insanlarsınız, çokta güzel eserler ortaya çıkacaktır. Ben bu vesileyle emeği olan herkese eğitmenlerimize Halk Eğitime, Kent Konseyimize Kadın Meclisimize ve en önemlisi kurslara katılan hanfendilerimize  teşekkür ediyorum” dedi. Kurs Bitirme Belgeleri Verildi Konuşmaların ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve usta eğitmen  R. Özlem Cankurt kurdelayı keserek sergiyi açtılar. Gölcük Belediye Başkanı ve konuklar birbirinden güzel iğne oyası işleri büyük beğeniyle izledi. Serginin sonunda kursa katılan 16 öğrenciye kurs bitirme belgeleri teslim edildi.
Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan İğne Oyası ve El Nakışı kurslarının yılsonu sergisi Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde gerçekleştirildi.

Açılışa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimi, Gölcük Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Sanat Galerisi Müdürü Fatih Bayram, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, ve kursiyerler katıldı.
El emeği göz nuru iğne oyalar sergilendi
Açılışta usta eğitmen R. Özlem Cankurt, “ Bugün bir sene boyunca kursa gelen arkadaşlarımızın el emeği göz nuru el işlerini sergilemek için toplandık. Biz bir sene boyunca çok emek harcadık inşallah sizlerde beğenirsiniz. Ben bize bu imkanı sağladıkları için öncelikle Sayın Mehmet Ellibeş'e Sayın Metin Şentürk've Sayın Mehmet Hafiz Arvas Beyfendiye çok teşekkür ediyorum” dedi.
Arvas “ Belediye Başkanımızın Büyük Emeği Var “
Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Hafiz Arvas, “ Ben öncelikle herkesin huzurunda Belediye Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Çünkü sınırsız destek verdi bize, gerek Gölmek gerek Kent Konseyi, gerek bizim kendi kurslarımızda dahil  olmak üzere ne dediysek hayır kelimesini kendinden duymadık. Huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizim kurslarımızın bu kadar gelişmesinde, sayısının artmasında imkan sağladığı için sergimiz ki Ko-Mek segisinden daha güzel ve daha görkemli oldu ve ses getirdiğine inanıyorum. Bu konuda Başkanımızın büyük emeği var. Ben hem şahsım adına hem eğitmenlerim ve kursiyerlerim adına teşekkür ediyorum” dedi.
Ellibeş, “Yerel yönetimin olmadığı bir etkinlik mümkün değil ki sağlıklı olsun”
Gölcük Belediye başkanı Mehmet Ellibeş, “ Bu hayat yaşam boyunca eğitimde öğretimde sürüyor. Özellikle hanımların bu el becerileri bana göre daha üst düzeyde , aslında her birinin iç dünyasında bu beceriler var da bazen dışarıya paylaşmakte kıskanç oluyorlar. İşte bu kurslar vesilesiyle bu değerler ortaya çıkıyor. Burda organize bir çalışma var. Bu çalışmanın mutlaka bir köşesinde biz varız. Yerel yönetimin olmadığı bir etkinlik mümkün değil ki sağlıklı olsun. Biz bu tür etkinliklerde sınırsız destek vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Hiçbir zaman çalınan kapıdan geri dönülmedi. Bu sadece sizin diğer kesimleri içinde geçerli. Eğer öğreticilerimiz hazır olduğuna göre sizler zaten bu işin odağında olan insanlarsınız, çokta güzel eserler ortaya çıkacaktır. Ben bu vesileyle emeği olan herkese eğitmenlerimize Halk Eğitime, Kent Konseyimize Kadın Meclisimize ve en önemlisi kurslara katılan hanfendilerimize  teşekkür ediyorum” dedi.
Kurs Bitirme Belgeleri Verildi
Konuşmaların ardından Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve usta eğitmen  R. Özlem Cankurt kurdelayı keserek sergiyi açtılar. Gölcük Belediye Başkanı ve konuklar birbirinden güzel iğne oyası işleri büyük beğeniyle izledi. Serginin sonunda kursa katılan 16 öğrenciye kurs bitirme belgeleri teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.