İHALE SORUŞTURMAS' NDA 3 TUTUKLAMA

19.07.2013 - 00:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İHALE SORUŞTURMAS' NDA 3 TUTUKLAMA

Askeri ihalelere fesat karıştırıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturma az önce sona erdi. Aralarında askeri personelin de bulunduğu toplam 32 zanlının hazırlık soruşturması tamamlandı. Savcılıkta ifade veren zanlılarda 8'i serbest bırakıldı. Aralarında Gölcüklü iş adamlarının da bulunduğu 16 kişi adli kontrol altında tutulma şartı ile serbest bırakıldılar Zanlılardan askeri personel oldukları öğrenilen E.S, U.T ve Ö.S ise tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk edildiler.  İki gündür Gölcük Adliyesi'nde yakınlarını bekleyenler kararı sevinçle karşıladılar. 

Askeri ihalelere fesat karıştırıldığı iddiasıyla başlatılan soruşturma az önce sona erdi. Aralarında askeri personelin de bulunduğu toplam 32 zanlının hazırlık soruşturması tamamlandı.

Savcılıkta ifade veren zanlılarda 8'i serbest bırakıldı. Aralarında Gölcüklü iş adamlarının da bulunduğu 16 kişi adli kontrol altında tutulma şartı ile serbest bırakıldılar

Zanlılardan askeri personel oldukları öğrenilen E.S, U.T ve Ö.S ise tutuklanma istemi ile mahkemeye sevk edildiler. 

İki gündür Gölcük Adliyesi'nde yakınlarını bekleyenler kararı sevinçle karşıladılar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.