İHALEYE FESAT KARIŞTIRAN 12 KİŞİ GÖZALTINDA!

Gündem 21.09.2018 - 11:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İHALEYE FESAT KARIŞTIRAN 12 KİŞİ GÖZALTINDA!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün 'Rüşvet ve İhaleye Fesat Karıştırma' suçlarına yönelik çalışmaları neticesinde 12 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Gebze KOM Grup Amirliğince, "Rüşvet ve İhaleye Fesat Karıştırma" suçlarına yönelik çalışma yapıldı. Çalışma kapsamında üzerinde haciz ve yakalama kaydı bulunan lüks araçları parçalayıp daha sonrasında icra yoluyla düşük fiyattan ihaleye soktuğu ve ihaleyi kamu görevlilerine rüşvet vererek kazandığı ve sonrasında sökülen parçaları araçlara takarak haksız menfaat temin ettikleri tespit edilen 12 şüpheli hakkında soruşturma başlattı. ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER Hakkında soruşturma başlatılan M.Ç., G.A., M.A., E.A., İ.K., M.K., S.U., B.H., N.Ö., Y.D., A.Ö., K.T., 18 Eylül Salı günü Kocaeli, İstanbul ve Artvin'de yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde gözaltına alınıd. Gözaltına alınan şahıslardan M.Ç., G.A., M.A ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakılırken, E.A., İ.K., M.K., S.U., B.H., N.Ö., Y.D., A.Ö., K.T., isimli şüpheliler Gebze Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. 
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün 'Rüşvet ve İhaleye Fesat Karıştırma' suçlarına yönelik çalışmaları neticesinde 12 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Gebze KOM Grup Amirliğince, "Rüşvet ve İhaleye Fesat Karıştırma" suçlarına yönelik çalışma yapıldı. Çalışma kapsamında üzerinde haciz ve yakalama kaydı bulunan lüks araçları parçalayıp daha sonrasında icra yoluyla düşük fiyattan ihaleye soktuğu ve ihaleyi kamu görevlilerine rüşvet vererek kazandığı ve sonrasında sökülen parçaları araçlara takarak haksız menfaat temin ettikleri tespit edilen 12 şüpheli hakkında soruşturma başlattı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Hakkında soruşturma başlatılan M.Ç., G.A., M.A., E.A., İ.K., M.K., S.U., B.H., N.Ö., Y.D., A.Ö., K.T., 18 Eylül Salı günü Kocaeli, İstanbul ve Artvin'de yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde gözaltına alınıd. Gözaltına alınan şahıslardan M.Ç., G.A., M.A ifadelerinin alınmasından sonra serbest bırakılırken, E.A., İ.K., M.K., S.U., B.H., N.Ö., Y.D., A.Ö., K.T., isimli şüpheliler Gebze Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.