İHH İLK KURBAN BAĞIŞINI ALDI

Gündem 23.07.2019 - 17:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İHH İLK KURBAN BAĞIŞINI ALDI

Kurban Bayramına 18 gün kala İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokakta kurban bağış standı açtılar. Stantta Görev alan İHH Gölcük yönetim kurulu üyelerinden Burhanettin Çalgan ve Abdurrezzak Tuncer ilk kurban hisse yarımını olan 850 TL bağışı bir vatandaştan yapıldı.

6 Kıta 90 ülkedeki ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştıran İHH insani yardım vakfı Gölcük temsilciliği kurban bayramı için Gölcükte açtığı stantta ilk kurban hisse bağışı yapıldı. Kurban Bayramına 18 gün kala İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokakta kurban bağış standı açtılar. Stantta Görev alan İHH Gölcük yönetim kurulu üyelerinden Burhanettin Çalgan ve Abdurrezzak Tuncer ilk kurban hisse yarımını olan 850 TL bağışı bir vatandaştan yapıldı. Aynı zamanda stantta bulunan sadaka kutusuna halk tarafından nakdi yardımlar yapılıyor. Yardımlarla ilgili açıklama yapan İHH Gölcük yönetim kurulu üyesi Burhanettin Çalgan şunları söyledi. Burhanettin Çalgan; “İHH İnsani Yardım Vakfı olarak 6 kıta 90 ülkede yaşayan Müslüman ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için ulaşıyor. Halkımızın yaptığı yardımları İHH tarafından yerine ulaştırılıyor. Önümüzde Kurban Bayramı var. Bu bayramda kurban hissesi genel merkezimiz tarafından 850 lira olarak belirlendi. Bizde İHH Gölcük temsilcileri olarak bu gün ilçemizde Kurban yardımı adına yardım standını kurduk. Burada Kurban hissesini bağışlayan yardım sever kişiye 850 liralık makbuzu verilecektir.  Makbuz karşılığında bu yardımı alıyoruz. Aldığımız Kurban Nakdi yardımı İHH genel merkezin hesaba yatırıyoruz. Kurban kesim zamanında hisse sahipleri mesaj yoluyla bilgilendirilecektir. Öte yandan yardımsever vatandaşlarımız sadaka yardımlarını yaptığında ilçemizde ihtiyaç aile sahiplerine gerekli yardımları yapabiliriz. Tabi ki bu yardımlar makbuz kesilerek yardımın nereye gittiği belirlenecektir. Veya makbuz karşılığında İHH genel merkezine yatırılacak. İHH genel merkezimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşarak gerekli yardımlar yapacaktır. Bu gün ilk kurban bağışı yapıldı” dedi.   Fahri Haner  
Kurban Bayramına 18 gün kala İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokakta kurban bağış standı açtılar. Stantta Görev alan İHH Gölcük yönetim kurulu üyelerinden Burhanettin Çalgan ve Abdurrezzak Tuncer ilk kurban hisse yarımını olan 850 TL bağışı bir vatandaştan yapıldı.

6 Kıta 90 ülkedeki ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştıran İHH insani yardım vakfı Gölcük temsilciliği kurban bayramı için Gölcükte açtığı stantta ilk kurban hisse bağışı yapıldı.
Kurban Bayramına 18 gün kala İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Merkez Mahallesi 20. Sokakta kurban bağış standı açtılar. Stantta Görev alan İHH Gölcük yönetim kurulu üyelerinden Burhanettin Çalgan ve Abdurrezzak Tuncer ilk kurban hisse yarımını olan 850 TL bağışı bir vatandaştan yapıldı. Aynı zamanda stantta bulunan sadaka kutusuna halk tarafından nakdi yardımlar yapılıyor. Yardımlarla ilgili açıklama yapan İHH Gölcük yönetim kurulu üyesi Burhanettin Çalgan şunları söyledi.

Burhanettin Çalgan; “İHH İnsani Yardım Vakfı olarak 6 kıta 90 ülkede yaşayan Müslüman ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için ulaşıyor. Halkımızın yaptığı yardımları İHH tarafından yerine ulaştırılıyor. Önümüzde Kurban Bayramı var. Bu bayramda kurban hissesi genel merkezimiz tarafından 850 lira olarak belirlendi. Bizde İHH Gölcük temsilcileri olarak bu gün ilçemizde Kurban yardımı adına yardım standını kurduk. Burada Kurban hissesini bağışlayan yardım sever kişiye 850 liralık makbuzu verilecektir. 
Makbuz karşılığında bu yardımı alıyoruz. Aldığımız Kurban Nakdi yardımı İHH genel merkezin hesaba yatırıyoruz. Kurban kesim zamanında hisse sahipleri mesaj yoluyla bilgilendirilecektir. Öte yandan yardımsever vatandaşlarımız sadaka yardımlarını yaptığında ilçemizde ihtiyaç aile sahiplerine gerekli yardımları yapabiliriz. Tabi ki bu yardımlar makbuz kesilerek yardımın nereye gittiği belirlenecektir. Veya makbuz karşılığında İHH genel merkezine yatırılacak. İHH genel merkezimiz ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşarak gerekli yardımlar yapacaktır. Bu gün ilk kurban bağışı yapıldı” dedi.  
Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.