LASTİK İŞ

İHSANİSPOR YENİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Spor 03.05.2016 - 19:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İHSANİSPOR YENİ YÖNETİMİNDEN ZİYARET

İhsaniye Doğan Spor Kulübü Başkanı Serkan Başol ve Yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Başkan Ellibeş, Kulüp Başkanı Serkan Başol ve Yeni Yönetim Kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirdi. İhsaniye Doğan Spor Kulübü Başkanı Serkan Başol, Başkan Ellibeş'i spora ve sporculara verdiği önem ve destekten dolayı ayrıca teşekkür ettiğini, geçmiş dönemlerde Gölcük Belediyesi olarak yapılan destek ve katkıların Kulüp açısından çok önemli bir katkı olduğunu ve yeni süreçte de yanlarında olmasını temenni ettiklerini, belirtti.   Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Gölcük Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde spor kulüplerine destek ve katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da spor kulüplerimizin istekleri doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. İhsaniye Doğan Spor Kulübü yeni yönetimine başarılar dilerim” dedi.
İhsaniye Doğan Spor Kulübü Başkanı Serkan Başol ve Yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'i makamında ziyaret etti.

Başkan Ellibeş, Kulüp Başkanı Serkan Başol ve Yeni Yönetim Kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun olduğunu dile getirdi.

İhsaniye Doğan Spor Kulübü Başkanı Serkan Başol, Başkan Ellibeş'i spora ve sporculara verdiği önem ve destekten dolayı ayrıca teşekkür ettiğini, geçmiş dönemlerde Gölcük Belediyesi olarak yapılan destek ve katkıların Kulüp açısından çok önemli bir katkı olduğunu ve yeni süreçte de yanlarında olmasını temenni ettiklerini, belirtti.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş “ Gölcük Belediyesi olarak imkanlar ölçüsünde spor kulüplerine destek ve katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da spor kulüplerimizin istekleri doğrultusunda ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. İhsaniye Doğan Spor Kulübü yeni yönetimine başarılar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.