İHSANİYE 1 TAVŞANTEPESPOR 1

Spor 08.01.2018 - 14:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İHSANİYE 1 TAVŞANTEPESPOR 1

Süper Amatör Lig A Grubu’nda İhsaniyespor ile Tavşantepespor, Kavaklı Stadı’nda karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan maç 1-1 sona erdi.

Süper Amatör Lig A Grubu’nda İhsaniyespor ile Tavşantepespor, Kavaklı Stadı’nda karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan maç 1-1 sona erdi.    İKİ PENALTIDAN BİRİSİ GOL OLDU Henüz üçüncü dakikada Semih’in golü ile öne geçen İhsaniyespor 31. dakikada penaltıdan Melih’in golüne engel olamadı ve devre 1-1 sona erdi. İkinci yarıda en dikkat çeken konu Tavşantepespor’un 60. dakikada Murathan ile kaçırdığı penaltıydı. İhsaniyespor’un daha etkili göründüğü maç 1-1 sona erdi ve taraflar haftayı 1’er puan ile tamamladı. İhsaniyespor haftaya Seka Doğanspor ile Tavşantepespor ile sahasında Arapçeşmespor ile karşılaşacak.     İHSANİYESPOR: 1   TAVŞANTEPESPOR: 1   STAT: Kavaklı   HAKEMLER: Kazım Çifçioğlu***, Eray Karrmil***, Halim Yılmaz***   İHSANİYESPOR: Hamdi Ersin***, Ömer**, Emirhan***, Oğuzhan** (Dk. 84 Ahmet*), Fatih***, Emrah**, Rüstem***,  Yasin***, Semih***, Yusuf** (Dk. 46 Mustafa**), Enes**   TAVŞANTEPESPOR: Ömer Yılmaz***, Oğuzhan***, Uğur Cengiz***, Semih***, Batuhan***, Ahmet** (Dk. 70 Yusuf**), Ahmet Salih** (Dk. 63 Abdullah**) (Dk. 84 Yücel*), Melih**, Kamilcan**, Murathan***, Ömer  Yazgan **   GOLLER: Semih Dk 3, Melih Dk 31 (PNT)   NOT: Murathan Dk 60 Penaltı kaçırdı
Süper Amatör Lig A Grubu’nda İhsaniyespor ile Tavşantepespor, Kavaklı Stadı’nda karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan maç 1-1 sona erdi.
Süper Amatör Lig A Grubu’nda İhsaniyespor ile Tavşantepespor, Kavaklı Stadı’nda karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan maç 1-1 sona erdi. 
 
İKİ PENALTIDAN BİRİSİ GOL OLDU
Henüz üçüncü dakikada Semih’in golü ile öne geçen İhsaniyespor 31. dakikada penaltıdan Melih’in golüne engel olamadı ve devre 1-1 sona erdi. İkinci yarıda en dikkat çeken konu Tavşantepespor’un 60. dakikada Murathan ile kaçırdığı penaltıydı. İhsaniyespor’un daha etkili göründüğü maç 1-1 sona erdi ve taraflar haftayı 1’er puan ile tamamladı. İhsaniyespor haftaya Seka Doğanspor ile Tavşantepespor ile sahasında Arapçeşmespor ile karşılaşacak.
 
 
İHSANİYESPOR: 1
 
TAVŞANTEPESPOR: 1
 
STAT: Kavaklı
 
HAKEMLER: Kazım Çifçioğlu***, Eray Karrmil***, Halim Yılmaz***
 
İHSANİYESPOR: Hamdi Ersin***, Ömer**, Emirhan***, Oğuzhan** (Dk. 84 Ahmet*), Fatih***, Emrah**, Rüstem***,  Yasin***, Semih***, Yusuf** (Dk. 46 Mustafa**), Enes**
 
TAVŞANTEPESPOR: Ömer Yılmaz***, Oğuzhan***, Uğur Cengiz***, Semih***, Batuhan***, Ahmet** (Dk. 70 Yusuf**), Ahmet Salih** (Dk. 63 Abdullah**) (Dk. 84 Yücel*), Melih**, Kamilcan**, Murathan***, Ömer  Yazgan **
 
GOLLER: Semih Dk 3, Melih Dk 31 (PNT)
 
NOT: Murathan Dk 60 Penaltı kaçırdı
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.