İHSANİYE 3'TE 3 YAPTI

Spor 08.10.2018 - 17:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İHSANİYE 3'TE 3 YAPTI

Sezona iyi başlayan, A Grubu’nda oynadığı ilk iki maçını kazanan İhsaniyespor, önceki günde Değirmendere Stadı’nda Nusretiyespor’u konuk etti.

Siyah-Beyazlı ekip, ilk yarıda Ahmet ve son dakikada Hasan Doğan’ın attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı, 3’te 3 yaparak yoluna kayıpsız devam etti. İLK YARI İHSANİYE ÇOK ÜSTÜNDÜ Son iki yıldır Süper Lig’de çok başarılı olan, şampiyonluklar yaşayan, baraj maçında BAL’a çıkma şansını kullanamayan Nusretiyespor, bu sezon ise ekonomik sıkıntılardan dolayı genç oyuncularla ligde mücadele ediyor. Yeşil-Beyazlı ekip, önceki günde konuk olduğu İhsaniyespor karşısında ilk yarıda etkili değildi. İhsaniyespor, bu yarıyı Ahmet ile 1-0 önde bitirdi, Yusuf ve Semih ile de çok net fırsatları kullanamadı. Nusretiyespor, maçın son bölümlerinde rakip kalede beraberlik şansını da yakaladı, ancak değerlendiremedi. İhsaniyespor, 90’ıncı dakikada Hasan Doğan ile skoru 2-0 yaptı, maçtan galip ayrıldı. 
Sezona iyi başlayan, A Grubu’nda oynadığı ilk iki maçını kazanan İhsaniyespor, önceki günde Değirmendere Stadı’nda Nusretiyespor’u konuk etti.

Siyah-Beyazlı ekip, ilk yarıda Ahmet ve son dakikada Hasan Doğan’ın attığı gollerle karşılaşmayı 2-0 kazandı, 3’te 3 yaparak yoluna kayıpsız devam etti.

İLK YARI İHSANİYE ÇOK ÜSTÜNDÜ

Son iki yıldır Süper Lig’de çok başarılı olan, şampiyonluklar yaşayan, baraj maçında BAL’a çıkma şansını kullanamayan Nusretiyespor, bu sezon ise ekonomik sıkıntılardan dolayı genç oyuncularla ligde mücadele ediyor. Yeşil-Beyazlı ekip, önceki günde konuk olduğu İhsaniyespor karşısında ilk yarıda etkili değildi. İhsaniyespor, bu yarıyı Ahmet ile 1-0 önde bitirdi, Yusuf ve Semih ile de çok net fırsatları kullanamadı. Nusretiyespor, maçın son bölümlerinde rakip kalede beraberlik şansını da yakaladı, ancak değerlendiremedi. İhsaniyespor, 90’ıncı dakikada Hasan Doğan ile skoru 2-0 yaptı, maçtan galip ayrıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.