İHSANİYE 5 ATTI 6 YEDİ !

Spor 02.10.2017 - 09:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İHSANİYE 5 ATTI 6 YEDİ !

İlçemizi Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubu’nda temsil eden İhsaniyespor, ligdeki 2’inci maçında, deplasmanda oynadığı maçta, Arapçeşmespor’a 6-5 yenilmekten kurtulamadı.

Gol düellosu şeklinde geçen maçta temsilcimiz, 6 gol yediği möaçta 5 golü bireysel hatalardan dolayı yemesi, teknik heyeti öfkelendirdi. İhsaniyespor, ligdeki 3’üncü maçını, 4 Ekim Çarşamba günü saat 19:15'de Kavaklı stadında Çınarlıspor ile oynayacak İHSANİYE 90+4’DE TESLİM OLDU Gölcük temsilcimiz İhsaniyespor, 4 önemli eksikle başladığı maçın İlk 15 dakikasında 2-0 öne geçti. Ancak Arapçeşmespor üst üste 4 gol birden buldu ve devreyi 4-2 önde tamamladı. İhsaniyespor ikinci yarının başında skoru 4-4’e getirmesini bildi. Bireysel hata sonucu kalesinde golü gören İhsaniye 5-4 geriye düşse de, 90. dakikada Halil ile beraberliği buldu. 90+4’te ise Arapçeşme’nin skoru belirleyen golü gelince olağan üstü maçı Arapçeşmespor 6-5 kazandı ve sezonun ilk galibiyetini elde etti. İhsaniye temsilcisi ise yediği basit goller ve aldığı yenilginin üzüntüsü ile Gölcük’e döndü. İhsaniyespor’un gollerini, Rüstem Uzuner, Yusuf Başoğlu, Ahmet Kartal, Yasin Silvan ve Halil Sanlı kaydetti. İhsaniyespor, ligdeki 3’üncü maçını, Çarşamba günü kendi evinde Çınarlıspor ile oynayacak.    
İlçemizi Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubu’nda temsil eden İhsaniyespor, ligdeki 2’inci maçında, deplasmanda oynadığı maçta, Arapçeşmespor’a 6-5 yenilmekten kurtulamadı.

Gol düellosu şeklinde geçen maçta temsilcimiz, 6 gol yediği möaçta 5 golü bireysel hatalardan dolayı yemesi, teknik heyeti öfkelendirdi. İhsaniyespor, ligdeki 3’üncü maçını, 4 Ekim Çarşamba günü saat 19:15'de Kavaklı stadında Çınarlıspor ile oynayacak

İHSANİYE 90+4’DE TESLİM OLDU

Gölcük temsilcimiz İhsaniyespor, 4 önemli eksikle başladığı maçın İlk 15 dakikasında 2-0 öne geçti. Ancak Arapçeşmespor üst üste 4 gol birden buldu ve devreyi 4-2 önde tamamladı. İhsaniyespor ikinci yarının başında skoru 4-4’e getirmesini bildi. Bireysel hata sonucu kalesinde golü gören İhsaniye 5-4 geriye düşse de, 90. dakikada Halil ile beraberliği buldu. 90+4’te ise Arapçeşme’nin skoru belirleyen golü gelince olağan üstü maçı Arapçeşmespor 6-5 kazandı ve sezonun ilk galibiyetini elde etti. İhsaniye temsilcisi ise yediği basit goller ve aldığı yenilginin üzüntüsü ile Gölcük’e döndü. İhsaniyespor’un gollerini, Rüstem Uzuner, Yusuf Başoğlu, Ahmet Kartal, Yasin Silvan ve Halil Sanlı kaydetti. İhsaniyespor, ligdeki 3’üncü maçını, Çarşamba günü kendi evinde Çınarlıspor ile oynayacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.