LASTİK İŞ
ismail

İHSANİYE İÇERDE,SEKA DOĞAN GEBZE DE

03.10.2017 - 21:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İHSANİYE İÇERDE,SEKA DOĞAN GEBZE DE

Kocaeli Amatör Süper Lig’de A Grubunda, 5’inci hafta maçları bugün ve yarın oynanacak olan 5 maçla tamamlanacak.

Hafta içi mesaisinde temsilcilerimizden, İhsaniyespor bu akşam Kavaklı Stadı’nda saat 19.15 de başlayacak maçta Çınarlıspor’u ağırlarken, diğer temsilcimiz Seka Doğanspor ise Gebze deplasmanında saat 19.30 da başlayacak maçta Metin Oktay Stadı’nda, Denizliköyüspor’un konuğu olacak   İHSANİYESPOR-ÇINARLISPOR İlçemizi Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubu’nda temsil eden İhsaniyespor, ligin 4’üncü haftasında sezonun 3’üncü maçını, bu akşam Kavaklı Stadı’nda saat 19.15 de başlayacak maçta Çınarlıspor’u ağırlayacak. İhsaniyespor ligde oynadığı 2 maçta kendi evinde Nusretiyespor ile berabere kalmış, geçen hafta deplasmanda oynadığı maçta, Arapçeşmespor’a 6-5 yenilmekten kurtulamamıştı. Bu zorlu maç öncesişnde Siyah-Beyazlı temsilmiz 1 puanla 9’uncu sırada yer alırken, rakibi Çınarlıspor ise 3 puanla 7’inci sırada yer alıyor.   DENİZLİKÖYÜSPOR-SEKA DOĞANSPOR Kocaeli Amatör Süğper Lig A Grubundaki diğer temsilcimiz Seka Doğanspor ise bu akşam ligdeki 3’üncü maçını, Gebze deplasmanında Denizliköyüspor maçı ile geçirecek. Bu akşam saat 19.30 da Gebze Metin Oktay Stadı’nda başlayacak maç öncesinde, temsilcimiz Seka Doğanspor’un ligde henüz galibiyeti bulunmuyor. Evsahibi Denizliköyüspor ise ligde 2 puanla 8’inci sırada yer alıyor. Oldukça genç ve mütevazi bir kadroyla mücaele eden temsilcimiz Seka Doğanspor’un akşamki maçta hedefi ligedki ilk puan ve puanlarını almak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.   SÜPER LİG A GRUBU 5. HAFTA MAÇLARI BUGÜN DERBENT STADI 19.15 Nusretiyespor-Güneşspor KAVAKLI STADI 19.15 İhsaniyespor-Çınarlıspor HEREKE ERKİN AKKAŞ STADI 19.30 Hereke Yıldızspor-Tavşantepe METİN OKTAY STADI 19.30 Denizliköyüspor-Seka Doğanspor   5 EKİM PERŞEMBE DERBENT STADI 19.15 Derbentspor-Diliskelesispor ************************  
Kocaeli Amatör Süper Lig’de A Grubunda, 5’inci hafta maçları bugün ve yarın oynanacak olan 5 maçla tamamlanacak.

Hafta içi mesaisinde temsilcilerimizden, İhsaniyespor bu akşam Kavaklı Stadı’nda saat 19.15 de başlayacak maçta Çınarlıspor’u ağırlarken, diğer temsilcimiz Seka Doğanspor ise Gebze deplasmanında saat 19.30 da başlayacak maçta Metin Oktay Stadı’nda, Denizliköyüspor’un konuğu olacak

 

İHSANİYESPOR-ÇINARLISPOR

İlçemizi Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubu’nda temsil eden İhsaniyespor, ligin 4’üncü haftasında sezonun 3’üncü maçını, bu akşam Kavaklı Stadı’nda saat 19.15 de başlayacak maçta Çınarlıspor’u ağırlayacak. İhsaniyespor ligde oynadığı 2 maçta kendi evinde Nusretiyespor ile berabere kalmış, geçen hafta deplasmanda oynadığı maçta, Arapçeşmespor’a 6-5 yenilmekten kurtulamamıştı. Bu zorlu maç öncesişnde Siyah-Beyazlı temsilmiz 1 puanla 9’uncu sırada yer alırken, rakibi Çınarlıspor ise 3 puanla 7’inci sırada yer alıyor.

 

DENİZLİKÖYÜSPOR-SEKA DOĞANSPOR

Kocaeli Amatör Süğper Lig A Grubundaki diğer temsilcimiz Seka Doğanspor ise bu akşam ligdeki 3’üncü maçını, Gebze deplasmanında Denizliköyüspor maçı ile geçirecek. Bu akşam saat 19.30 da Gebze Metin Oktay Stadı’nda başlayacak maç öncesinde, temsilcimiz Seka Doğanspor’un ligde henüz galibiyeti bulunmuyor. Evsahibi Denizliköyüspor ise ligde 2 puanla 8’inci sırada yer alıyor. Oldukça genç ve mütevazi bir kadroyla mücaele eden temsilcimiz Seka Doğanspor’un akşamki maçta hedefi ligedki ilk puan ve puanlarını almak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 

SÜPER LİG A GRUBU 5. HAFTA MAÇLARI

BUGÜN

DERBENT STADI

19.15 Nusretiyespor-Güneşspor

KAVAKLI STADI

19.15 İhsaniyespor-Çınarlıspor

HEREKE ERKİN AKKAŞ STADI

19.30 Hereke Yıldızspor-Tavşantepe

METİN OKTAY STADI

19.30 Denizliköyüspor-Seka Doğanspor

 

5 EKİM PERŞEMBE

DERBENT STADI

19.15 Derbentspor-Diliskelesispor

************************

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.