İHSANİYE OTOPARKI AÇILDI

Gündem 09.10.2020 - 15:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İHSANİYE OTOPARKI AÇILDI

Ekim ayı meclis toplantısında Gölcük Belediye meclis kararı ile İhsaniye merkezde bulunan yeraltı otoparkı İhsaniyesporun kullanımına verdi. İhsaniyespor, merkezde bulunan otoparkı hizmete açmasıyla birlikte araçların yıkanması için tertibat kurmaya başladı. İhsaniyespordan yapılan açıklamaya göre; " Ekim ayında yapılan meclis toplantısında kulübümüze yıllık 600 tl kira ile verilen yeraltı kapalı otopark için emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İhsaniyespor olarak otoparka giren araçlara en iyi hizmeti sunmak adına oto yıkama servisinin faaliyete geçirip hizmet etmeye başlayacağız. Umarız hem kulübümüze hem şehrimize faydamız olur" 

Ekim ayı meclis toplantısında Gölcük Belediye meclis kararı ile İhsaniye merkezde bulunan yeraltı otoparkı İhsaniyesporun kullanımına verdi. İhsaniyespor, merkezde bulunan otoparkı hizmete açmasıyla birlikte araçların yıkanması için tertibat kurmaya başladı.

İhsaniyespordan yapılan açıklamaya göre; " Ekim ayında yapılan meclis toplantısında kulübümüze yıllık 600 tl kira ile verilen yeraltı kapalı otopark için emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İhsaniyespor olarak otoparka giren araçlara en iyi hizmeti sunmak adına oto yıkama servisinin faaliyete geçirip hizmet etmeye başlayacağız. Umarız hem kulübümüze hem şehrimize faydamız olur" 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.