İHSANİYESPOR 6 MAÇ SONRA KAYBETTİ

Spor 27.12.2017 - 11:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İHSANİYESPOR 6 MAÇ SONRA KAYBETTİ

Süper Amatör Lig A Grubu’nda İhsaniyespor ile Kocaeli Güneşspor karşı karşıya geldi. Son 5 maçta 13 puan toplayan İhsaniyespor ile son 5 maçta sadece 1 puan alabilen Kocaeli Güneşspor arasındaki kritik maçın galibi 4-2’lik skorla Güneşspor oldu ve 6 maç sonra kazanan Yeşil Siyahlılar adeta hayata döndü.

MAÇ GOLLERLE BAŞLADI Kavaklı Stadı’ndaki maçın henüz ilk dakikasında İhsaniye’de Yusuf Başoğlu net bir bol kaçırdı. 5’te Güneşspor’da Kadir’in müthiş pasında Okan fileleri göremedi. 10’da Okan’ın pasında Hakan topu boş kaleye yuvarladı. (0-1) 13’te Güneş’te Bedirhan karşı karşıya gol kaçırdı. 18’de İhsaniye beraberliği buldu. Yasin’in köşe vuruşunda Fatih’in kafa vuruşunda top filelerle buluştu. “1-1”     İLK YARI 3-1 BİTTİ 34’te Güneş 2-1 öne geçti. Kadir’in ortasında Hakan’ın kafa vuruşunda ağlar havalandı. 44’te savunma arkasına sarkan Bedirhan topu kaleci Ersin’in yanından filelere yuvarladı ve ilk yarıyı Güneşspor 3-1 önde tamamladı. İkinci yarıda tempo daha da arttı. 50’de sol kanattan ceza sahasına sokulan Bedirhan kendisinin ikinci takımının 4. golünü attı.    YUSUF İNANILMAZI BAŞARDI Bu dakikadan sonra gerilimli anlar yaşandı. 78’de kazanılan penaltıda Semih topu ağlara gönderdi ve fark 2’ye indi. 80’de Güneşspor’da kaptan Atilla ikinci sarı kartın ardından gördüğü kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. 84’te günün şanssız ismi İhsaniye’de Yusuf topu iki metreden üstten auta gönderdi ve herkesin ağzını açık bıraktı. Kendisi de kaçırdığı golün şokunu üzerinden uzun süre atamadı.   İHSANİYE 6 MAÇ SONRA KAYBETTİ 86’da yine Yusuf’un sert şutunu Göktan çıkardı. 87’de Oğuzhan’ın şutunda top Göktan’da kaldı. 90’da Rüstem’in ortasında topa kimse dokunamadı. Kalan sürede başka gol olmayınca Güneşspor 6 maç sonra kazanırken, İhsaniyespor 6 maç sonra kaybetti. Güneşspor haftaya Arapçeşmespor’u konuk edecek, İhsaniye ise deplasmanda Diliskelesi ile çok zor bir maça daha çıkacak.
Süper Amatör Lig A Grubu’nda İhsaniyespor ile Kocaeli Güneşspor karşı karşıya geldi. Son 5 maçta 13 puan toplayan İhsaniyespor ile son 5 maçta sadece 1 puan alabilen Kocaeli Güneşspor arasındaki kritik maçın galibi 4-2’lik skorla Güneşspor oldu ve 6 maç sonra kazanan Yeşil Siyahlılar adeta hayata döndü.
MAÇ GOLLERLE BAŞLADI
Kavaklı Stadı’ndaki maçın henüz ilk dakikasında İhsaniye’de Yusuf Başoğlu net bir bol kaçırdı. 5’te Güneşspor’da Kadir’in müthiş pasında Okan fileleri göremedi. 10’da Okan’ın pasında Hakan topu boş kaleye yuvarladı. (0-1) 13’te Güneş’te Bedirhan karşı karşıya gol kaçırdı. 18’de İhsaniye beraberliği buldu. Yasin’in köşe vuruşunda Fatih’in kafa vuruşunda top filelerle buluştu. “1-1”  
 
İLK YARI 3-1 BİTTİ
34’te Güneş 2-1 öne geçti. Kadir’in ortasında Hakan’ın kafa vuruşunda ağlar havalandı. 44’te savunma arkasına sarkan Bedirhan topu kaleci Ersin’in yanından filelere yuvarladı ve ilk yarıyı Güneşspor 3-1 önde tamamladı. İkinci yarıda tempo daha da arttı. 50’de sol kanattan ceza sahasına sokulan Bedirhan kendisinin ikinci takımının 4. golünü attı. 
 
YUSUF İNANILMAZI BAŞARDI
Bu dakikadan sonra gerilimli anlar yaşandı. 78’de kazanılan penaltıda Semih topu ağlara gönderdi ve fark 2’ye indi. 80’de Güneşspor’da kaptan Atilla ikinci sarı kartın ardından gördüğü kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. 84’te günün şanssız ismi İhsaniye’de Yusuf topu iki metreden üstten auta gönderdi ve herkesin ağzını açık bıraktı. Kendisi de kaçırdığı golün şokunu üzerinden uzun süre atamadı.
 
İHSANİYE 6 MAÇ SONRA KAYBETTİ
86’da yine Yusuf’un sert şutunu Göktan çıkardı. 87’de Oğuzhan’ın şutunda top Göktan’da kaldı. 90’da Rüstem’in ortasında topa kimse dokunamadı. Kalan sürede başka gol olmayınca Güneşspor 6 maç sonra kazanırken, İhsaniyespor 6 maç sonra kaybetti. Güneşspor haftaya Arapçeşmespor’u konuk edecek, İhsaniye ise deplasmanda Diliskelesi ile çok zor bir maça daha çıkacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.