LASTİK İŞ

İHSANİYESPOR'DA İŞLER YOLUNDA

Spor 21.12.2017 - 16:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İHSANİYESPOR'DA İŞLER YOLUNDA

Sezona iyi başlayamayan, grubun en çok gol atan ve yiyen takımı olarak dikkat çeken İhsaniyespor müthiş bir seri yakaladı. Çınarlıspor ile deplasmanda karşılaşan Siyah Beyazlılar mücadeleyi Yasin Silvan’ın 2 ve Ahmet’in golleri ile 3-1 kazandı ve son 5 maçta 13. puanına ulaştı.

Çınarlıspor ile deplasmanda karşılaşan Siyah Beyazlılar mücadeleyi Yasin Silvan’ın 2 ve Ahmet’in golleri ile 3-1 kazandı ve son 5 maçta 13. puanına ulaştı. İhsaniyespor toplamda da 17 puan ile üçüncü sıradaki Diliskelesi arasındaki puan farkını 3’e indirdi. İLK YARI 1-1 SONA ERDİ  Son derece yüksek tempoda geçen maçın 30. dakikasında İhsaniyespor öne geçti. Yasin’in pasında topla buluşan Yusuf Başoğlu sağ kanattan topu ortaladı, genç futbolcu Ahmet topun gelişine iyi vurdu ve fileleri gördü. (0-1) 5 dakika sonra Çınarlıspor’un kaptanı Aykut kullanılan köşe vuruşu sonrası yaptığı kafa vuruşu ile skora dengeyi getirdi ve devre 1-1 sona erdi. İlk yarında Yusuf Başoğlu çok net iki gol kaçırdı.  AKILLI, KONTROLLÜ FUTBOL  Mücadelenin ikinci yarısında zaman zaman hararet attı. 57’de İhsaniyespor 2-1 öne geçti. Başarılı orta saha oyuncusu Yasin Silvan, Bilal’in kazandırdığı penaltıda topu ağlara gönderdi. Kalan yarım saatlik zaman diliminde Çınarlıspor’un baskısı vardı ancak Yeşil Beyazlılar çerçeveyi görmekte güçlük çekti. Rüstem ve Yusuf ile kontra ataklara iyi çıkan, bunun yanında kontrollü çok akıllı bir futbol ortaya koyan İhsaniyespor uzatma anlarında Yasin’in golü ile 3-1 öne geçti.   YASİN SİLVAN SAHNEDE!  Savunmadan gönderilen uzun pasta topu rakiplerinden önce kazanan Yasin topu boş kaleye yuvarladı ve maçın skorunu tayin etti. “1-3”Maçın sonunda gerginlik çıksa da iki takım yöneticileri olayı fazla büyümeden engelledi. İkinci yarıda İhsaniye’de Semih, Yusuf ve Oğuzhan Bölgen net fırsatları cömertçe harcadı. İhsaniyespor’un başarılı teknik adamı Aykut Balta, Çınarlı maçında 1999’lu 3, 1998’li de 2 futbolcuya 11’de şans verdi.
Sezona iyi başlayamayan, grubun en çok gol atan ve yiyen takımı olarak dikkat çeken İhsaniyespor müthiş bir seri yakaladı. Çınarlıspor ile deplasmanda karşılaşan Siyah Beyazlılar mücadeleyi Yasin Silvan’ın 2 ve Ahmet’in golleri ile 3-1 kazandı ve son 5 maçta 13. puanına ulaştı.

Çınarlıspor ile deplasmanda karşılaşan Siyah Beyazlılar mücadeleyi Yasin Silvan’ın 2 ve Ahmet’in golleri ile 3-1 kazandı ve son 5 maçta 13. puanına ulaştı. İhsaniyespor toplamda da 17 puan ile üçüncü sıradaki Diliskelesi arasındaki puan farkını 3’e indirdi.

İLK YARI 1-1 SONA ERDİ

 Son derece yüksek tempoda geçen maçın 30. dakikasında İhsaniyespor öne geçti. Yasin’in pasında topla buluşan Yusuf Başoğlu sağ kanattan topu ortaladı, genç futbolcu Ahmet topun gelişine iyi vurdu ve fileleri gördü. (0-1) 5 dakika sonra Çınarlıspor’un kaptanı Aykut kullanılan köşe vuruşu sonrası yaptığı kafa vuruşu ile skora dengeyi getirdi ve devre 1-1 sona erdi. İlk yarında Yusuf Başoğlu çok net iki gol kaçırdı.

 AKILLI, KONTROLLÜ FUTBOL

 Mücadelenin ikinci yarısında zaman zaman hararet attı. 57’de İhsaniyespor 2-1 öne geçti. Başarılı orta saha oyuncusu Yasin Silvan, Bilal’in kazandırdığı penaltıda topu ağlara gönderdi. Kalan yarım saatlik zaman diliminde Çınarlıspor’un baskısı vardı ancak Yeşil Beyazlılar çerçeveyi görmekte güçlük çekti. Rüstem ve Yusuf ile kontra ataklara iyi çıkan, bunun yanında kontrollü çok akıllı bir futbol ortaya koyan İhsaniyespor uzatma anlarında Yasin’in golü ile 3-1 öne geçti.

  YASİN SİLVAN SAHNEDE!

 Savunmadan gönderilen uzun pasta topu rakiplerinden önce kazanan Yasin topu boş kaleye yuvarladı ve maçın skorunu tayin etti. “1-3”Maçın sonunda gerginlik çıksa da iki takım yöneticileri olayı fazla büyümeden engelledi. İkinci yarıda İhsaniye’de Semih, Yusuf ve Oğuzhan Bölgen net fırsatları cömertçe harcadı. İhsaniyespor’un başarılı teknik adamı Aykut Balta, Çınarlı maçında 1999’lu 3, 1998’li de 2 futbolcuya 11’de şans verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.