LASTİK İŞ

İHSANİYESPOR SÜPER PLAY- OFF'TA

Spor 05.02.2018 - 15:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İHSANİYESPOR SÜPER PLAY- OFF'TA

Süper Amatör Futbol Ligi Play-Off’a katılacak son takımın belirleneceği baraj maçında, İhaniyespor ile Arapçeşmespor Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşılaştı. İhsaniye maçı kazanarak final grubuna katılmayı başardı.

Süper Amatör yükselme grubuna katılacak son takımın belirleneceği baraj maçında İhaniyespor ile Arapçeşmespor Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı İhsaniyespor Rüstem ve 45’te Enes’in golleri ile 2-1 kazandı ve adını Süper Play-Off’a yazdırdı. Maça hızlı başlayan Arapçeşmespor 16. dakikada Oğuzhan’ın şık golü ile öne geçti. 6 dakika sonra Rüstem’in şutunda top filelere gitti ve skor 1-1 oldu.   ENES’TEN ORTA SAHADAN İNANILMAZ GOL İlk yarının son anlarında İhsaniye’de Enes olağanüstü bir gole imza attı. Bu ftubolcu yaklaşık orta saha yakınlarından topu kaleye yönlendirdi. Kaleci Samet önde kalınca top herkesin bakışları arasında ağlara gitti: 2-1. İlk yarı 2-1 İhsaniye’nin üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarıdaki tempo düşüklüğü İkinci yarıda da devam etti. Takımların tüm çabaları başka gol getirmedi ve İhsaniyespor, Arapçeşmespor’u 2-1 mağlup etti, adını Süper Play-Off’a yazdıran 8. ve son takım oldu. HAKEMLER: Sait Tuzcu***, Birtan Yavuz***, M. Ali Vardar***   ARAPÇEŞMESPOR: Samet*, Oğuzhan**, Yalçın**, Doğukan**, Murat**, Aykut** (Dk. 65 Yavuz*) Serdar**, Levent**, Nazım** (Dk. 46 Güray*) Turgay**, Eray**   İHSANİYESPOR: Hamdi****, Hasan***, Emirhan***, Oğuzhan***, Fatih***, Emrah* (Dk. 30 Mustafa**) Rüstem***, Yasin***, Semih*** (Dk. 85 Ahmet?) Yusuf*** (Dk. 90+3 Uğur?) Enes***   GOLLER: Oğuzhan Dk.16, Rüstem Dk.28, Enes Dk.45
Süper Amatör Futbol Ligi Play-Off’a katılacak son takımın belirleneceği baraj maçında, İhaniyespor ile Arapçeşmespor Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşılaştı. İhsaniye maçı kazanarak final grubuna katılmayı başardı.
Süper Amatör yükselme grubuna katılacak son takımın belirleneceği baraj maçında İhaniyespor ile Arapçeşmespor Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı İhsaniyespor Rüstem ve 45’te Enes’in golleri ile 2-1 kazandı ve adını Süper Play-Off’a yazdırdı. Maça hızlı başlayan Arapçeşmespor 16. dakikada Oğuzhan’ın şık golü ile öne geçti. 6 dakika sonra Rüstem’in şutunda top filelere gitti ve skor 1-1 oldu.
 
ENES’TEN ORTA SAHADAN İNANILMAZ GOL
İlk yarının son anlarında İhsaniye’de Enes olağanüstü bir gole imza attı. Bu ftubolcu yaklaşık orta saha yakınlarından topu kaleye yönlendirdi. Kaleci Samet önde kalınca top herkesin bakışları arasında ağlara gitti: 2-1. İlk yarı 2-1 İhsaniye’nin üstünlüğü ile sona erdi. İlk yarıdaki tempo düşüklüğü İkinci yarıda da devam etti. Takımların tüm çabaları başka gol getirmedi ve İhsaniyespor, Arapçeşmespor’u 2-1 mağlup etti, adını Süper Play-Off’a yazdıran 8. ve son takım oldu.

HAKEMLER: Sait Tuzcu***, Birtan Yavuz***, M. Ali Vardar***
 
ARAPÇEŞMESPOR: Samet*, Oğuzhan**, Yalçın**, Doğukan**, Murat**, Aykut** (Dk. 65 Yavuz*) Serdar**, Levent**, Nazım** (Dk. 46 Güray*) Turgay**, Eray**
 
İHSANİYESPOR: Hamdi****, Hasan***, Emirhan***, Oğuzhan***, Fatih***, Emrah* (Dk. 30 Mustafa**) Rüstem***, Yasin***, Semih*** (Dk. 85 Ahmet?) Yusuf*** (Dk. 90+3 Uğur?) Enes***
 
GOLLER: Oğuzhan Dk.16, Rüstem Dk.28, Enes Dk.45
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.