İHSANİYESPOR YİNE KAZANAMADI

Spor 30.10.2017 - 07:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İHSANİYESPOR YİNE KAZANAMADI

Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubunda, Seka Doğanspor ile birlikte ilçemizi temil eden İhsaniyespor, 6’ıncı maçında da galibiyetle tanışamadı.

Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubunda, Seka Doğanspor ile birlikte ilçemizi temil eden İhsaniyespor, 6’ıncı maçında da galibiyetle tanışamadı. Siyah-Beyazlı ekip, geçtiğimiz gün deplasmanda Tavşantepespor ile oynadığı maçta 2-0 öne geçmesine rağmen, muhteşem bir geri dönüş yapan evashibi Tavşantepe, maçı 3-2 kanarak, zirve yarışını sürdürdü. Diğer temsilcimiz Seka Doğanspor ise evinde oynadığı maçta Nusretiyespor’a 2-1 yenilerek, 6’ıncı maçından da mağlup ayrıldı   İHSANİYESPOR 2-0’I KORUYAMADI İzmit Cephanelik Stadı’nda oynanan Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubu maçında, temsilcimiz İhsaniyespor, maçta 2-0 öne geçmesine rağmen, yediği golle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. Maçın 2. Yarısında muhteşem bir geri dönüşe imza atan Tavşantepespor, üst üste bulduğu 2 golle, İhsaniyespor’u 3-2 yenerek, haftanın maçına imza atttı. Ligde oynadığı 6 maçta 18 gol atan, 23 gol yiyen ve 3 puanı bulunan İhsaniyespor’un galip gelememsi oldukça düşündürücü. İhsaniyespor sezonun 8’inci haftasında, sıfır puanla ligin son sırsında yer alan kentlisi Seka Doğanspor ile ilçe derbisi maçına çıkacak.   SEKA DOĞAN GİTTİ GİDİYO.COM   Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubundaki diğer temsişlcimiz Seka Doğanspor ise hızla irtifa kaybederek, 1. Kümeye doğru yol alıyor. Ligde oynadığı 6’ıncı maçını da kaybeden Seka Doğanspor, en son önceki gün Kavaklı Stadı’nda konuk ettiği Nusretiyespor’a 2-1 7enilerek, henüz puanla tanışamadı. Oldukça genç ve tecrübesiz bir ekiple mücadele eden Seka Doğanspor’un akıbetini kimse kestiremiyor. Ama şu bir gerçek ki, Seka Doğanspor’un bu gidişle ligde tutunması çok zor gibi görünüyor. Seka Doğanspor, ligdeki 7. Maçını hafta sonu kentlisi İhsaniyespor ile İhsaniye Stadı’nda oynayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.  
Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubunda, Seka Doğanspor ile birlikte ilçemizi temil eden İhsaniyespor, 6’ıncı maçında da galibiyetle tanışamadı.

Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubunda, Seka Doğanspor ile birlikte ilçemizi temil eden İhsaniyespor, 6’ıncı maçında da galibiyetle tanışamadı. Siyah-Beyazlı ekip, geçtiğimiz gün deplasmanda Tavşantepespor ile oynadığı maçta 2-0 öne geçmesine rağmen, muhteşem bir geri dönüş yapan evashibi Tavşantepe, maçı 3-2 kanarak, zirve yarışını sürdürdü. Diğer temsilcimiz Seka Doğanspor ise evinde oynadığı maçta Nusretiyespor’a 2-1 yenilerek, 6’ıncı maçından da mağlup ayrıldı

 

İHSANİYESPOR 2-0’I KORUYAMADI

İzmit Cephanelik Stadı’nda oynanan Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubu maçında, temsilcimiz İhsaniyespor, maçta 2-0 öne geçmesine rağmen, yediği golle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. Maçın 2. Yarısında muhteşem bir geri dönüşe imza atan Tavşantepespor, üst üste bulduğu 2 golle, İhsaniyespor’u 3-2 yenerek, haftanın maçına imza atttı. Ligde oynadığı 6 maçta 18 gol atan, 23 gol yiyen ve 3 puanı bulunan İhsaniyespor’un galip gelememsi oldukça düşündürücü. İhsaniyespor sezonun 8’inci haftasında, sıfır puanla ligin son sırsında yer alan kentlisi Seka Doğanspor ile ilçe derbisi maçına çıkacak.

 

SEKA DOĞAN GİTTİ GİDİYO.COM  

Kocaeli Amatör Süper Lig A Grubundaki diğer temsişlcimiz Seka Doğanspor ise hızla irtifa kaybederek, 1. Kümeye doğru yol alıyor. Ligde oynadığı 6’ıncı maçını da kaybeden Seka Doğanspor, en son önceki gün Kavaklı Stadı’nda konuk ettiği Nusretiyespor’a 2-1 7enilerek, henüz puanla tanışamadı. Oldukça genç ve tecrübesiz bir ekiple mücadele eden Seka Doğanspor’un akıbetini kimse kestiremiyor. Ama şu bir gerçek ki, Seka Doğanspor’un bu gidişle ligde tutunması çok zor gibi görünüyor. Seka Doğanspor, ligdeki 7. Maçını hafta sonu kentlisi İhsaniyespor ile İhsaniye Stadı’nda oynayacak. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.