LASTİK İŞ

iHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN 27 TON GIDA HAZIR

15.06.2020 - 12:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

iHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN 27 TON GIDA HAZIR

Yardıma muhtaç insanlara verilmek üzere Hasene Derneğinden Gölcük kurulan Gölcük Ziyaretliler Dayanışma Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneğine 27 ton gıda malzemesi geldi.

Gölcük Ziyaretliler Dayanışma Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği yardıma muhtaç ailelere yardımlarını aralıksız devam ediyor. Yapılan bu yardımlar kapsamında, mağdur ailelere sıcak yemek yanı sıra ev eşyası ve kuru gıda yardımında bulunuyor. Bu gün Hasene Derneği tarafından yardıma muhtaç ailelere dağıtılmak için 27 ton gıda malzemesi  Gölcük Ziyaretliler Dayanışma yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneğine getirildi.  Gelen gıda yardımı dağıtımı için kısa bir açıklama yapan Gölcük kurulan Gölcük Ziyaretliler Dayanışma Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği başkanı Seyfettin Öztürk; “öncelikle yardımları ile bizlere destek veren Hasene Derneğine teşekkür eder ve Allah razı olsun. İlçemizde yardım Derneği olarak kurulan Gölcük kurulan Gölcük Ziyaretliler Dayanışma yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneğimize Hasene Derneği büyük destek veriyor. Zaten bu büyük yardımları Hasene Derneğinin desteği ile yapıyoruz.  Aynı zamanda güven kazanan Derneğimize hayırsever vatandaşlarımız da desteği veriyor. Aynı zamanda Gölcük Belediye başkanımız Ali Yıldırım Sezer desteklerini esirgemiyor. Bu yardımların kapsamında Merkezi İstanbul olan Hasene Derneği bu gün yardıma muhtaç ailelere verilmek üzere 27 ton kuru gıda koliler halinde Derneğimize gönderdi. Bu gıda yardımları ilçemizde tespit ettiğimiz yardıma muhtaç ailelere önümüzdeki günlerde evlerine teslim edeceğiz. Y ine önümüzdeki Kurban Bayramında bu tespit ettiğimiz ailelerimize et dağıtacağız şeklinde ifade etti.   Fahri Haner 
Yardıma muhtaç insanlara verilmek üzere Hasene Derneğinden Gölcük kurulan Gölcük Ziyaretliler Dayanışma Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneğine 27 ton gıda malzemesi geldi.

Gölcük Ziyaretliler Dayanışma Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği yardıma muhtaç ailelere yardımlarını aralıksız devam ediyor. Yapılan bu yardımlar kapsamında, mağdur ailelere sıcak yemek yanı sıra ev eşyası ve kuru gıda yardımında bulunuyor. Bu gün Hasene Derneği tarafından yardıma muhtaç ailelere dağıtılmak için 27 ton gıda malzemesi  Gölcük Ziyaretliler Dayanışma yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneğine getirildi. 

Gelen gıda yardımı dağıtımı için kısa bir açıklama yapan Gölcük kurulan Gölcük Ziyaretliler Dayanışma Yardımlaşma Eğitim ve Kültür Derneği başkanı Seyfettin Öztürk; “öncelikle yardımları ile bizlere destek veren Hasene Derneğine teşekkür eder ve Allah razı olsun. İlçemizde yardım Derneği olarak kurulan Gölcük kurulan Gölcük Ziyaretliler Dayanışma yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneğimize Hasene Derneği büyük destek veriyor. Zaten bu büyük yardımları Hasene Derneğinin desteği ile yapıyoruz. 

Aynı zamanda güven kazanan Derneğimize hayırsever vatandaşlarımız da desteği veriyor. Aynı zamanda Gölcük Belediye başkanımız Ali Yıldırım Sezer desteklerini esirgemiyor. Bu yardımların kapsamında Merkezi İstanbul olan Hasene Derneği bu gün yardıma muhtaç ailelere verilmek üzere 27 ton kuru gıda koliler halinde Derneğimize gönderdi. Bu gıda yardımları ilçemizde tespit ettiğimiz yardıma muhtaç ailelere önümüzdeki günlerde evlerine teslim edeceğiz. Y ine önümüzdeki Kurban Bayramında bu tespit ettiğimiz ailelerimize et dağıtacağız şeklinde ifade etti.  

Fahri Haner 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.