LASTİK İŞ
ismail

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BAYRAMDA ET DAĞITACAKLAR

08.07.2019 - 18:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BAYRAMDA ET DAĞITACAKLAR

17 yıldır Gölcük'te hizmet veren Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği kurban bayramında yardıma muhtaç ailelere et dağıtacak. Sdernek Geçen Kurban Bayramında ilçemizde 500 aileye kurban etini evlerine dağıttı. Bu yıl sayıyı arttırmak istiyor.

Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, 2002 yılında Kavaklı mahallesinde kuruldu. Kuruluşundan bu güne kadar birçok yardım etkinliklerini aralıksız yaptılar. Bu çalışmaları devam ederken Dernek başkanı Seyfettin Öztürk ve yönetim kurulu tarafından alınan bir kararla Gölcük Kavaklı Mahallesinde arsa alarak 20014 yılında kültür binasını yapmaya başladılar. Yapılan Dernek kültür binası 2016 da faaliyete geçti. Yardımlarını devam ettiren Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk ve yönetim kurulu tarafından alınan kararla yardıma muhtaç insanlara kurban bayramında 500 aileye kurban eti yardımını ettiler.  İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BAYRAMDA ET DAĞITILACAK Bu yıl yine kurban bayramında yine et dağıtacaklarını açıklayan Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Seyfettin Öztürk şunları söyledi. Başkan Öztürk; “derneğimizin yeni yerinde faaliyete başlaması ile yardım etkinliklerimiz daha da artmaya başladı. Öncelikle nakdi yardımlarımız vaziyete göre veya ihtiyaç olduğunda nakdi yardımımız yapılacaktır. Geçen Kurban Bayramında ilçemizde 500 ailemize kurban etini evlerine dağıttık. Bu geçtiğimiz Ramazan Bayramında çok sayıda gıda olarak yardım kolisini dağıttık. Önümüzde kurban bayramı var. Bu kurban bayramında fakir, yoksul ve ihtiyaç sahipleri olan 500 ailemiz için kurban eti temin ettik. Bu sayı bu yıl daha da yükselecektir. Şu anda dernek binamızda yaz kuran kursunda 75 öğrencimize 4 hocamız tarafından Kur-an-ı Kerim öğretiliyor” şeklinde ifade etti. Fahri Haner  
17 yıldır Gölcük'te hizmet veren Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği kurban bayramında yardıma muhtaç ailelere et dağıtacak. Sdernek Geçen Kurban Bayramında ilçemizde 500 aileye kurban etini evlerine dağıttı. Bu yıl sayıyı arttırmak istiyor.

Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, 2002 yılında Kavaklı mahallesinde kuruldu. Kuruluşundan bu güne kadar birçok yardım etkinliklerini aralıksız yaptılar. Bu çalışmaları devam ederken Dernek başkanı Seyfettin Öztürk ve yönetim kurulu tarafından alınan bir kararla Gölcük Kavaklı Mahallesinde arsa alarak 20014 yılında kültür binasını yapmaya başladılar. Yapılan Dernek kültür binası 2016 da faaliyete geçti. Yardımlarını devam ettiren Dernek Başkanı Seyfettin Öztürk ve yönetim kurulu tarafından alınan kararla yardıma muhtaç insanlara kurban bayramında 500 aileye kurban eti yardımını ettiler. 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE BAYRAMDA ET DAĞITILACAK
Bu yıl yine kurban bayramında yine et dağıtacaklarını açıklayan Gölcük Ziyaretliler Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Seyfettin Öztürk şunları söyledi.
Başkan Öztürk; “derneğimizin yeni yerinde faaliyete başlaması ile yardım etkinliklerimiz daha da artmaya başladı. Öncelikle nakdi yardımlarımız vaziyete göre veya ihtiyaç olduğunda nakdi yardımımız yapılacaktır. Geçen Kurban Bayramında ilçemizde 500 ailemize kurban etini evlerine dağıttık. Bu geçtiğimiz Ramazan Bayramında çok sayıda gıda olarak yardım kolisini dağıttık. Önümüzde kurban bayramı var. Bu kurban bayramında fakir, yoksul ve ihtiyaç sahipleri olan 500 ailemiz için kurban eti temin ettik. Bu sayı bu yıl daha da yükselecektir. Şu anda dernek binamızda yaz kuran kursunda 75 öğrencimize 4 hocamız tarafından Kur-an-ı Kerim öğretiliyor” şeklinde ifade etti.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.