İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KÖMÜRLER DAĞITILIYOR

24.09.2020 - 17:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KÖMÜRLER DAĞITILIYOR

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, ilçemizde yapılan yardımlar ile Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşmave Dayanışma Vakfı tarafından yapılan yardımlar hakkında bilgiler verdi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, ilçemizde rutin olarak yapılan yardımlar ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yapmış olduğu yardım ve destekler hakkında bazı bilgiler verdi. Kaymakam Karabulut, konu hakkında verdiği bilgilerde “Ülkemiz genelinde yapılan destekler ve yine bu bağlamda kaymakamlığımıza bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sağlanan yardımlarla birlikte yardıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması adına elimizden gelen tüm desteği sağlamaya özen gösteriyoruz” dedi.  ‘750 AİLEYE KÖMÜR DAĞITIMINA BAŞLANDI’ Kaymakam Karabulut, açıklamasına devam ederek “22 Eylül 2020 tarihi itibariyle pandemi süresince FAZ1, FAZ2, Biz Bize Yeteriz Türkiyem ve pandemi destekleri kapsamında, toplam 2 bin 955 kişiye ödeme yapıldı. Yine kaymakamlığımıza bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan nakdi yardımlar kapsamında 2 bin bir kişiye 1 milyon 711 bin 200 Türk Lirası tutarında nakdi yardım, 300 aileye gıda yardımı yapıldı. Aynı zamanda 750 aileye de kömür dağıtımına başlandı” dedi.  ‘DEVLETİMİZ, ELİNİ UZATMAYA DEVAM EDECEK’ Sözlerine son veren Kaymakam Karabulut, “Yardımların hangi hanelere gideceği yönünde yapılan araştırmalar sonucunda, yardımları ilgili hanelere göndermeye ilerleyen süreçte de devam edeceğiz. Kaymakamlığımıza bağlı vakfımızın da bu konuda sürekli olarak yaptığı çalışmalar söz konusu. Geçtiğimiz dönemde de çeşitli yardımlar, ilçemizde ihtiyaç duyan hanelere ve kişilere teslim edilmişti. Devletimiz, yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza elini uzatmaya devam edecek” dedi. 
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, ilçemizde yapılan yardımlar ile Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşmave Dayanışma Vakfı tarafından yapılan yardımlar hakkında bilgiler verdi.

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, ilçemizde rutin olarak yapılan yardımlar ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın yapmış olduğu yardım ve destekler hakkında bazı bilgiler verdi. Kaymakam Karabulut, konu hakkında verdiği bilgilerde “Ülkemiz genelinde yapılan destekler ve yine bu bağlamda kaymakamlığımıza bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sağlanan yardımlarla birlikte yardıma muhtaç vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması adına elimizden gelen tüm desteği sağlamaya özen gösteriyoruz” dedi.

 ‘750 AİLEYE KÖMÜR DAĞITIMINA BAŞLANDI’
Kaymakam Karabulut, açıklamasına devam ederek “22 Eylül 2020 tarihi itibariyle pandemi süresince FAZ1, FAZ2, Biz Bize Yeteriz Türkiyem ve pandemi destekleri kapsamında, toplam 2 bin 955 kişiye ödeme yapıldı. Yine kaymakamlığımıza bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan nakdi yardımlar kapsamında 2 bin bir kişiye 1 milyon 711 bin 200 Türk Lirası tutarında nakdi yardım, 300 aileye gıda yardımı yapıldı. Aynı zamanda 750 aileye de kömür dağıtımına başlandı” dedi.

 ‘DEVLETİMİZ, ELİNİ UZATMAYA DEVAM EDECEK’
Sözlerine son veren Kaymakam Karabulut, “Yardımların hangi hanelere gideceği yönünde yapılan araştırmalar sonucunda, yardımları ilgili hanelere göndermeye ilerleyen süreçte de devam edeceğiz. Kaymakamlığımıza bağlı vakfımızın da bu konuda sürekli olarak yaptığı çalışmalar söz konusu. Geçtiğimiz dönemde de çeşitli yardımlar, ilçemizde ihtiyaç duyan hanelere ve kişilere teslim edilmişti. Devletimiz, yardıma ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza elini uzatmaya devam edecek” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.