LASTİK İŞ
ismail

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ KÖMÜR YARDIMI BAŞLADI

24.07.2019 - 18:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ KÖMÜR YARDIMI BAŞLADI

İhtiyaç sahibi ailelere yönelik Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan kömür yardımları sahiplerine teslim edilmeye başladı.

Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak yapılan kömür yardımı hakkında yaptığı açıklamada, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak bu sene 675 ihtiyaç sahibi ailemize birer ton kömür yardımı yapacağız. Bu sene toplamda 21 tır kömür dağıtımı yapacak olup yüklenici nakliye firmamız vakıf görevlilerimizle birlikte kömürleri ailelere teslim etmeye devam ediyorlar. Kömür yardımlarımızın dışında vakıf olarak yine ihtiyaç sahibi kişilere ve ailelere ayrıca ayni ve nakdi olarak yardımlarımız devam etmektedir. Bugüne kadar 17 tır kömürün dağıtım gerçekleştirilmiş olup geriye 4 tır kömür kaldı. Bu kömürlerimizi de en kısa zamanda ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız” dedi.  SATANA CEZA KESİLECEK Satan aileye ceza-i işlem uygulanacak Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerinden yapılan açıklamaya göre son zamanlarda kömür yardımı yapılan ailelerin kömürleri kullanmak yerine sattıkları yönünde yapılan ihbarlar nedeniyle kömür dağıtımı işleminin bitmesinin ardından ihtiyaç sahibi ailelerin kömürleri satıp satmadığı konusunda tekrar denetimler yapılacak olup yardım yapılan kömürleri satan ailelere cezai işlem uygulanıp bir sonra ki yıl kömür yardımı alamayacakları belirtildi.
İhtiyaç sahibi ailelere yönelik Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan kömür yardımları sahiplerine teslim edilmeye başladı.

Gölcük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak yapılan kömür yardımı hakkında yaptığı açıklamada, “Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak bu sene 675 ihtiyaç sahibi ailemize birer ton kömür yardımı yapacağız. Bu sene toplamda 21 tır kömür dağıtımı yapacak olup yüklenici nakliye firmamız vakıf görevlilerimizle birlikte kömürleri ailelere teslim etmeye devam ediyorlar. Kömür yardımlarımızın dışında vakıf olarak yine ihtiyaç sahibi kişilere ve ailelere ayrıca ayni ve nakdi olarak yardımlarımız devam etmektedir. Bugüne kadar 17 tır kömürün dağıtım gerçekleştirilmiş olup geriye 4 tır kömür kaldı. Bu kömürlerimizi de en kısa zamanda ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracağız” dedi. 

SATANA CEZA KESİLECEK
Satan aileye ceza-i işlem uygulanacak Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerinden yapılan açıklamaya göre son zamanlarda kömür yardımı yapılan ailelerin kömürleri kullanmak yerine sattıkları yönünde yapılan ihbarlar nedeniyle kömür dağıtımı işleminin bitmesinin ardından ihtiyaç sahibi ailelerin kömürleri satıp satmadığı konusunda tekrar denetimler yapılacak olup yardım yapılan kömürleri satan ailelere cezai işlem uygulanıp bir sonra ki yıl kömür yardımı alamayacakları belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.