LASTİK İŞ
ismail

İKİ AYRI KONSER

14.05.2018 - 18:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İKİ AYRI KONSER

Gölcük Belediye Konservatuvarı Geleneksel Bahar Şenliği kapsamında TSM ve THM konserlerini Kongre Sarayı ve Anıtparkta gerçekleştirdi. Konserin ilki; Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Geleneksel 10. Bahar Şenliği kapsamında Kongre Sarayında konser verildi.

Gölcük Belediye Konservatuvarı Geleneksel Bahar Şenliği kapsamında TSM ve THM konserlerini Kongre Sarayı ve Anıtparkta gerçekleştirdi. Konserin ilki; Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Geleneksel 10. Bahar Şenliği kapsamında Kongre Sarayında konser verildi. Şefliğini Fuat Gürlük'ün yaptığı Gölcük Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, dinleyenlere sanat müziği eserleriyle eşsiz bir sanat akşamı yaşattı. Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerinin icra edildiği konserde eserlere eşlik eden katılımcılar keyifli bir konserde sanat müziğinin zenginliğine şahitlik etti. Konseri dinleyenler, nostalji eserleriyle müzik ikliminde keyifli bir gezintiye çıktı.  Konsere Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Nurten Turnalı, muhtarlar, daire müdürleri ve çok sayıda müziksever katılım sağladı.  Gölcük Belediyesi Konservatuarı ikinci konserini Türk Halk Müziği Korosu tarafından Geleneksel 10. Bahar Şenliği kapsamında Anıtpark'ta verdi. Şef Kamil Kudret Dağlı yönetiminde Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu birbirinden güzel türküleri başarıyla seslendirdiler.
Gölcük Belediye Konservatuvarı Geleneksel Bahar Şenliği kapsamında TSM ve THM konserlerini Kongre Sarayı ve Anıtparkta gerçekleştirdi. Konserin ilki; Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Geleneksel 10. Bahar Şenliği kapsamında Kongre Sarayında konser verildi.

Gölcük Belediye Konservatuvarı Geleneksel Bahar Şenliği kapsamında TSM ve THM konserlerini Kongre Sarayı ve Anıtparkta gerçekleştirdi.
Konserin ilki; Gölcük Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından Geleneksel 10. Bahar Şenliği kapsamında Kongre Sarayında konser verildi. Şefliğini Fuat Gürlük'ün yaptığı Gölcük Belediyesi Konservatuvarı Türk Sanat Müziği Korosu, dinleyenlere sanat müziği eserleriyle eşsiz bir sanat akşamı yaşattı. Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerinin icra edildiği konserde eserlere eşlik eden katılımcılar keyifli bir konserde sanat müziğinin zenginliğine şahitlik etti. Konseri dinleyenler, nostalji eserleriyle müzik ikliminde keyifli bir gezintiye çıktı. 
Konsere Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Nurten Turnalı, muhtarlar, daire müdürleri ve çok sayıda müziksever katılım sağladı. 
Gölcük Belediyesi Konservatuarı ikinci konserini Türk Halk Müziği Korosu tarafından Geleneksel 10. Bahar Şenliği kapsamında Anıtpark'ta verdi. Şef Kamil Kudret Dağlı yönetiminde Gölcük Belediyesi Türk Halk Müziği Uygulama Topluluğu birbirinden güzel türküleri başarıyla seslendirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.