İKİ BAŞARILI OPERASYON !

Kocaeli 15.11.2016 - 08:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İKİ BAŞARILI OPERASYON !

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu tacirlerine ve dolandırıcılara göz açtırmıyor. Bu kapsamda 61 kilogram eroin maddesi ele geçirilirken, başka bir olayda ise yankesicilik yapmaya çalışan bir kişi yakalandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İzmit TEM Otoyolu İstanbul İstikameti Gültepe mevkiinde durdurulan İstanbul plakalı araçta 61,560 kilogram Eroin maddesi, ele geçirildi. Olay ile ilgisi olduğu tespit edilen S.K, S.K, S.U isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 adliyeye sevk edildi. S.K isimli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi. S.U ve S.K isimli şahıslar ise  Adli Kontrol tedbiri ile serbest kaldı.   YANKESİCİLİK OLAYI Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren bir işyerinde müşterinin 1000 TL parasını Tırnakçılık yöntemi ile çalınması sonucu meydana gelen olayda İran uyruklu A.C. ve F.M. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların yapılan üst aramalarında 2.760 TL, 710 Euro,2551 USD ve farklı ülkelere ait 73 adet para, ayrıca tedavülden kalkan eski Türk lirası çıktı. Şüphelilerden A.C.’nin aynı yöntemle İstanbul ve Artvin'de de hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edildi. Gözaltına alınan şahıslardan A.C. mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi, F.M. ise serbest kaldı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu tacirlerine ve dolandırıcılara göz açtırmıyor. Bu kapsamda 61 kilogram eroin maddesi ele geçirilirken, başka bir olayda ise yankesicilik yapmaya çalışan bir kişi yakalandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince İzmit TEM Otoyolu İstanbul İstikameti Gültepe mevkiinde durdurulan İstanbul plakalı araçta 61,560 kilogram Eroin maddesi, ele geçirildi. Olay ile ilgisi olduğu tespit edilen S.K, S.K, S.U isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 adliyeye sevk edildi. S.K isimli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi. S.U ve S.K isimli şahıslar ise  Adli Kontrol tedbiri ile serbest kaldı.

 

YANKESİCİLİK OLAYI

Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren bir işyerinde müşterinin 1000 TL parasını Tırnakçılık yöntemi ile çalınması sonucu meydana gelen olayda İran uyruklu A.C. ve F.M. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların yapılan üst aramalarında 2.760 TL, 710 Euro,2551 USD ve farklı ülkelere ait 73 adet para, ayrıca tedavülden kalkan eski Türk lirası çıktı. Şüphelilerden A.C.’nin aynı yöntemle İstanbul ve Artvin'de de hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edildi. Gözaltına alınan şahıslardan A.C. mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi, F.M. ise serbest kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.