LASTİK İŞ
ismail

İKİ EVİN RESTORASYONU BİTTİ

Değirmendere 24.12.2015 - 13:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İKİ EVİN RESTORASYONU BİTTİ

Gölcük Belediyesi Yalı Evlerindeki İki Eski Tarihi Evin Restorasyonu Bitirildi

  Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki  165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.   Gölcük’ümüzün Tarihi Koridor başlangıcı konumundaki “ Yalı Evleri Restorasyonu” projesiyle bölgenin tarihsel dokusunu yeniden yaşatmayı hedefleyen ve hızla yürüyen çalışmalarını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de yakın bir hassasiyetle takip ediyor.   Tarihi Doku Değirmendere’de Can Buluyor   Tarihsel  bir geçmişi olan “Yalı Evleri”  röleve ve restorasyon çalışması kapsamında bölgedeki  iki  eski tarihi ev aslına sadık kalınarak, yerinde yapımı tamamlanarak bitirildi.   Konu hakkında açıklamada bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, söz verdik yaptık  ve yapmaya devam edeceğiz diyerek, Değirmendere Yalı Evleri Projemize büyük bir hızla devam ediyoruz. Çok şükür ki bunun sonucunda bizleri heyecanlandıran projelerimiz de bir bir gün ışığına çıkıyor. İşte bu anlamda çok önem verdiğimiz Yalı Evleri Projemizin içinde yer alan 2 eski tarihi evin aslına sadık kalınarak yerinde yapımını tamamladık.   Bu projeye bölge halkımız da gerçekten çok önem veriyor. Yıllar öncesi var olan, zamanla adeta yok olmaya yüz tutmuş bu tarihi eserlerimizi günümüze taşıyarak tekrar ortaya çıkmaları adına büyük bir iradenin arkasında durarak, hedeflerimize varıp, bölgemizde ve tüm çevremizde yaşayan halkımızın beklentilerine cevap vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Diğer taraftan çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor, ifadelerini kullandı.              
Gölcük Belediyesi Yalı Evlerindeki İki Eski Tarihi Evin Restorasyonu Bitirildi
 

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Değirmendere Yalı Mahallesindeki  165-166 parseller üzerinde bulunan eski Yalı Mahallesi Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkıyor.

 

Gölcük’ümüzün Tarihi Koridor başlangıcı konumundaki “ Yalı Evleri Restorasyonu” projesiyle bölgenin tarihsel dokusunu yeniden yaşatmayı hedefleyen ve hızla yürüyen çalışmalarını Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de yakın bir hassasiyetle takip ediyor.

 

Tarihi Doku Değirmendere’de Can Buluyor

 

Tarihsel  bir geçmişi olan “Yalı Evleri”  röleve ve restorasyon çalışması kapsamında bölgedeki  iki  eski tarihi ev aslına sadık kalınarak, yerinde yapımı tamamlanarak bitirildi.

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, söz verdik yaptık  ve yapmaya devam edeceğiz diyerek, Değirmendere Yalı Evleri Projemize büyük bir hızla devam ediyoruz. Çok şükür ki bunun sonucunda bizleri heyecanlandıran projelerimiz de bir bir gün ışığına çıkıyor. İşte bu anlamda çok önem verdiğimiz Yalı Evleri Projemizin içinde yer alan 2 eski tarihi evin aslına sadık kalınarak yerinde yapımını tamamladık.

 

Bu projeye bölge halkımız da gerçekten çok önem veriyor. Yıllar öncesi var olan, zamanla adeta yok olmaya yüz tutmuş bu tarihi eserlerimizi günümüze taşıyarak tekrar ortaya çıkmaları adına büyük bir iradenin arkasında durarak, hedeflerimize varıp, bölgemizde ve tüm çevremizde yaşayan halkımızın beklentilerine cevap vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Diğer taraftan çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor, ifadelerini kullandı.

 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.