İKİ GÜNLÜK DAMAT ÖLMEK İSTEDİ

Gündem 05.10.2017 - 16:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İKİ GÜNLÜK DAMAT ÖLMEK İSTEDİ

Yenidoğan Çetin Emeç Üstgeçidine çıkman bir vatandaş, elindeki silahla intihar etmek istedi.

Geçtiğimiz hafta sonu mutlu bir törenle dünya evine giren İsmail Yılgın isimli vatandaş elinde silahla intihar etmek istedi. İntihar yeri olarak ise Yenidoğan bölgesinde bulunan Çetin Emeç üstgeçidini seçti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Uzun süren bir uğraşın ardından intihar etmek isteyen 30 yaşındaki İsmail Yılgın intihardan vazgeçirildi.   EŞİ GERİ ALINDIĞI İÇİN İsmail Yılgın’ın intihar nedeni ise hayli ilginçti. İki gün önce evlendiğini Yılgın, “Eşimin ailesi benim roman olduğumu öğrendi ve karımı geri aldılar. Karımdan ayrılmak istemiyorum” dedi. Eşinin ailesi eşini geri aldığı için intihar etmek isteyen genç daha sonra ifadesinin alınması için karakola götürüldü. İKİ İDDİA ORTAYA ATILDI Yaşanan olayla ilgili iki iddia var birinci iddiaya  göre İsmail Yılgın, 2 gün önce düğün yapmış ve düğün gecesi roman vatandaşı olduğu için evlendiği kişi olan kendisi gibi Yenidoğan Mahallesi’nde oturan Gönül Alioğlu’nu ailesi geri almıştı. İkinci iddia ise Gönül Alioğlu’nun ailesi eşinin roman vatandaşı olduğunu biliyor kızlarını geri alma sebebinin İsmail Yılgın’ın uyuşturucu madde kullanma alışkanlığı olduğu yönünde. İntihara kalkışan 30 yaşındaki İsmail Yılgın evlendiği eşi Gönül Alioğlu’nun ailesinin kendisine ön yargılı yaklaştığını ifade etti.   DÜĞÜN GECESİ EŞİMİ BENDEN ALDILAR Kocaeli Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan İsmail Yılgın, “Ben 3 ay önce Gönül’le tanıştım. Birbirimizi çok sevdik. Ailesinden istemeye gittiğimde ailesi roman olduğum için izin vermedi. Bizde kaçarak nikah kıydık. 2 gün önce düğün yaptık. Düğün öncesi aradaki buzlar erimişti. Fakat düğün gecesi kaldığımız otele gelerek eşimi benden aldılar. Eşimin akrabaları çok kalabalık bir şekilde geldikleri için ne benim ne de eşimin sesi çıkmadı” dedi.   BENİM HAKKIMDA İTİFAR ATTILAR Konuşmalarına devam eden Yılgın, “Eşimin annesi sürekli bana bu kızı sana yar etmicem. 10 tane çocuğunuzda olsa sana vermeyeceğim diyordu. Eşimi aradım ailesini aradım olumlu bir dönüş sağlayamadım. Eşimin annesi benim hakkımda iftiralarda bulundu. Ben kızına uyuşturucu içiriyormuşum, kızını satıyormuşum diye iftiralarda bulundu. Bana ailesi sürekli biz kürdüz siz çingenesiniz bizlere hep önyargıyla yaklaşıyorlar. Roman vatandaşı olmak bu kadar mı kötü bişey ?” ifadelerinde bulundu.   GEÇMİŞTE UYUŞTURUCU KULLANDIM AMA ARTIK ARINDIM Geçmişte uyuşturucu kullandığını söyleyen Yılgın, “Benim geçmişimde hatalarım oldu. Uyuşturucu içtiğimde oldu. Ama ben aileme çevremdekilere zarar vermedim. Uyuşturucuyu bıraktım. Bir fabrikada işe başladım. Onların istediği herşeyi yaptım. Ne derlerse yaptım. Onlara yaranmak için çok uğraştım. Fakat Roman vatandaşı olduğum için ön yargıyla yaklaştılar. Şuan resmi olarak nikahlıyım düğün akşamı eşimi alıp götürdüler” dedi.
Yenidoğan Çetin Emeç Üstgeçidine çıkman bir vatandaş, elindeki silahla intihar etmek istedi.

Geçtiğimiz hafta sonu mutlu bir törenle dünya evine giren İsmail Yılgın isimli vatandaş elinde silahla intihar etmek istedi. İntihar yeri olarak ise Yenidoğan bölgesinde bulunan Çetin Emeç üstgeçidini seçti. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Uzun süren bir uğraşın ardından intihar etmek isteyen 30 yaşındaki İsmail Yılgın intihardan vazgeçirildi.

 

EŞİ GERİ ALINDIĞI İÇİN

İsmail Yılgın’ın intihar nedeni ise hayli ilginçti. İki gün önce evlendiğini Yılgın, “Eşimin ailesi benim roman olduğumu öğrendi ve karımı geri aldılar. Karımdan ayrılmak istemiyorum” dedi. Eşinin ailesi eşini geri aldığı için intihar etmek isteyen genç daha sonra ifadesinin alınması için karakola götürüldü.

İKİ İDDİA ORTAYA ATILDI

Yaşanan olayla ilgili iki iddia var birinci iddiaya  göre İsmail Yılgın, 2 gün önce düğün yapmış ve düğün gecesi roman vatandaşı olduğu için evlendiği kişi olan kendisi gibi Yenidoğan Mahallesi’nde oturan Gönül Alioğlu’nu ailesi geri almıştı. İkinci iddia ise Gönül Alioğlu’nun ailesi eşinin roman vatandaşı olduğunu biliyor kızlarını geri alma sebebinin İsmail Yılgın’ın uyuşturucu madde kullanma alışkanlığı olduğu yönünde. İntihara kalkışan 30 yaşındaki İsmail Yılgın evlendiği eşi Gönül Alioğlu’nun ailesinin kendisine ön yargılı yaklaştığını ifade etti.

 

DÜĞÜN GECESİ EŞİMİ BENDEN ALDILAR

Kocaeli Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan İsmail Yılgın, “Ben 3 ay önce Gönül’le tanıştım. Birbirimizi çok sevdik. Ailesinden istemeye gittiğimde ailesi roman olduğum için izin vermedi. Bizde kaçarak nikah kıydık. 2 gün önce düğün yaptık. Düğün öncesi aradaki buzlar erimişti. Fakat düğün gecesi kaldığımız otele gelerek eşimi benden aldılar. Eşimin akrabaları çok kalabalık bir şekilde geldikleri için ne benim ne de eşimin sesi çıkmadı” dedi.

 

BENİM HAKKIMDA İTİFAR ATTILAR

Konuşmalarına devam eden Yılgın, “Eşimin annesi sürekli bana bu kızı sana yar etmicem. 10 tane çocuğunuzda olsa sana vermeyeceğim diyordu. Eşimi aradım ailesini aradım olumlu bir dönüş sağlayamadım. Eşimin annesi benim hakkımda iftiralarda bulundu. Ben kızına uyuşturucu içiriyormuşum, kızını satıyormuşum diye iftiralarda bulundu. Bana ailesi sürekli biz kürdüz siz çingenesiniz bizlere hep önyargıyla yaklaşıyorlar. Roman vatandaşı olmak bu kadar mı kötü bişey ?” ifadelerinde bulundu.

 

GEÇMİŞTE UYUŞTURUCU KULLANDIM AMA ARTIK ARINDIM

Geçmişte uyuşturucu kullandığını söyleyen Yılgın, “Benim geçmişimde hatalarım oldu. Uyuşturucu içtiğimde oldu. Ama ben aileme çevremdekilere zarar vermedim. Uyuşturucuyu bıraktım. Bir fabrikada işe başladım. Onların istediği herşeyi yaptım. Ne derlerse yaptım. Onlara yaranmak için çok uğraştım. Fakat Roman vatandaşı olduğum için ön yargıyla yaklaştılar. Şuan resmi olarak nikahlıyım düğün akşamı eşimi alıp götürdüler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.