LASTİK İŞ
ismail

İKİ HASTANE ARASINDA PROTOKOL İMZALANDIİ

Sağlık 15.11.2016 - 08:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İKİ HASTANE ARASINDA PROTOKOL İMZALANDIİ

Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi ve Kocaeli Devlet Hastanesi arasında MR ve Tomografi çekimleri için protokol imzalandı.

Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi ve Kocaeli Devlet Hastanesi arasında MR ve Tomografi çekimleri için protokol imzalandı. Protokol sonucunda Kocaeli Devlet hastanesinden servis araçları ile Donanma Ek Hizmet Binamıza gelen hastaların MR ve Tomografi çekimleri yapılacak. Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Onursal Varlıklı’ nın başkanlığında yapılan protokol toplantısına Kocaeli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Adem Çakır, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticimiz Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve her iki hastanenin idarecileri katıdı. Gerçekleştirilen toplantıda hastaların kayıt, ulaşım ve diğer planlamaları yapıldı.
Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi ve Kocaeli Devlet Hastanesi arasında MR ve Tomografi çekimleri için protokol imzalandı.

Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesi ve Kocaeli Devlet Hastanesi arasında MR ve Tomografi çekimleri için protokol imzalandı. Protokol sonucunda Kocaeli Devlet hastanesinden servis araçları ile Donanma Ek Hizmet Binamıza gelen hastaların MR ve Tomografi çekimleri yapılacak.
Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Onursal Varlıklı’ nın başkanlığında yapılan protokol toplantısına Kocaeli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Adem Çakır, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yöneticimiz Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve her iki hastanenin idarecileri katıdı.
Gerçekleştirilen toplantıda hastaların kayıt, ulaşım ve diğer planlamaları yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.