LASTİK İŞ
ismail

İKİ PAZAR, YENİ YERİNDE

Kocaeli 27.09.2018 - 18:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İKİ PAZAR, YENİ YERİNDE

Perşembe Pazarı, bu hafta Doğu Kışla Parkı’nın karşısında inşa edilen yeni yerinde kuruldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğu Kışla’nın karşısında pazar kurulması için modern bir tesis inşa etti. Gerek vatandaş gerekse pazarcılar için her şeyin düşünüldüğü yeni pazar alanında bu hafta vatandaşlar ilk kez alışveriş yaptı.  Bu haftadan itibaren Perşembe Pazarı yeni yerinde kurularak hizmet verdi. Bir kısmında sebze-meyve, bir kısmında da giyim üzerine satış yapılan pazarda vatandaş ve pazarcılar rahatlıkla alışveriş yapabiliyor. 35 dönüm alanda kurulan yeni pazar alanında 29 Eylül’de de Cumartesi Pazarı kurulacak. Üzeri kapalı yanları açık olacak şekilde inşa edilen pazar alanı geniş yapısıyla rahat alışverişe imkan veriyor.    İKİ PAZAR, YENİ YERİNDE Perşembe günleri Milli İrade Meydanı’nda kurulan Perşembe Pazarı, cumartesi günü de Adnan Menderes Caddesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı, artık Doğu Kışla Parkı’nın karşısındaki yeni pazar alanında hizmet verecek. Yaklaşık 35 bin metrekare alan üzerine kurulan kapalı pazar alanı 18 bin metrekare kullanım alanına sahip. Pazar alanında 3 bin 400 metre uzunluğunda pazarcı tezgahı bulunuyor. Kapalı pazar alanının üstü büyük araçlar için otopark olarak kullanılıyor. Yapının yaklaşık 800 metrekaresi idari bina, zabıta odası, tuvalet, kafeterya, mescit, bebek emzirme odası ve seminer salonundan oluşuyor.   2 GÜN PAZAR, 5 GÜN OTOPARK Pazar alanına araçları ile gelen pazarcılar malzemelerini indirdikten sonra üst katta bulunan büyük araç otoparkına park ediyor. Burada 371 adet büyük araç park yeri bulunuyor. Pazar alanı pazarın olmadığı haftanın 5 günü otopark olarak kullanılacak. Ayrıca kapalı pazar alanının dışında da 255 araçlık açık otopark yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi, pazarın kurulduğu günlerde rahat ulaşım için 15.00-19.00 saatleri arasında Hat 11 otobüsüyle ilave seferler koyacak. Gerekli görüldüğü takdirde tramvayda da ilave seferler oluşturulacak.  
Perşembe Pazarı, bu hafta Doğu Kışla Parkı’nın karşısında inşa edilen yeni yerinde kuruldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Doğu Kışla’nın karşısında pazar kurulması için modern bir tesis inşa etti. Gerek vatandaş gerekse pazarcılar için her şeyin düşünüldüğü yeni pazar alanında bu hafta vatandaşlar ilk kez alışveriş yaptı.  Bu haftadan itibaren Perşembe Pazarı yeni yerinde kurularak hizmet verdi. Bir kısmında sebze-meyve, bir kısmında da giyim üzerine satış yapılan pazarda vatandaş ve pazarcılar rahatlıkla alışveriş yapabiliyor. 35 dönüm alanda kurulan yeni pazar alanında 29 Eylül’de de Cumartesi Pazarı kurulacak. Üzeri kapalı yanları açık olacak şekilde inşa edilen pazar alanı geniş yapısıyla rahat alışverişe imkan veriyor. 

 

İKİ PAZAR, YENİ YERİNDE

Perşembe günleri Milli İrade Meydanı’nda kurulan Perşembe Pazarı, cumartesi günü de Adnan Menderes Caddesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı, artık Doğu Kışla Parkı’nın karşısındaki yeni pazar alanında hizmet verecek.

Yaklaşık 35 bin metrekare alan üzerine kurulan kapalı pazar alanı 18 bin metrekare kullanım alanına sahip. Pazar alanında 3 bin 400 metre uzunluğunda pazarcı tezgahı bulunuyor. Kapalı pazar alanının üstü büyük araçlar için otopark olarak kullanılıyor. Yapının yaklaşık 800 metrekaresi idari bina, zabıta odası, tuvalet, kafeterya, mescit, bebek emzirme odası ve seminer salonundan oluşuyor.

 

2 GÜN PAZAR, 5 GÜN OTOPARK

Pazar alanına araçları ile gelen pazarcılar malzemelerini indirdikten sonra üst katta bulunan büyük araç otoparkına park ediyor. Burada 371 adet büyük araç park yeri bulunuyor. Pazar alanı pazarın olmadığı haftanın 5 günü otopark olarak kullanılacak. Ayrıca kapalı pazar alanının dışında da 255 araçlık açık otopark yer alıyor. Büyükşehir Belediyesi, pazarın kurulduğu günlerde rahat ulaşım için 15.00-19.00 saatleri arasında Hat 11 otobüsüyle ilave seferler koyacak. Gerekli görüldüğü takdirde tramvayda da ilave seferler oluşturulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.