İKİ ÜLKE ARASINDAKİ GÜZEL DOSTLUK

04.10.2019 - 10:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İKİ ÜLKE ARASINDAKİ GÜZEL DOSTLUK

17 Ağustos deprem anma programında rahatsızlanan Japonya İstanbul Başkonsolosu Hisao Nishimaki’yi Gölcük belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gesotim ve Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, eşleri ile birlikte ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Asrın Felaketi 17 Ağustos Gölcük Depremi'nin 20.yıl dönümünde, Kavaklı Sahili Marina’da düzenlediğimiz, ‘Şehitlerimizi Anma Programında’ konuşma yaptıktan sonra rahatsızlanan Japonya İstanbul Başkonsolosu Hisao Nishimaki ve eşini, Gesotim ve Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ile eşi Nermin Kocaman ve eşim Türkan Sezer birlikte resmî konutlarında konukları olduk” dedi. İKİ ÜLKE ARASINDAKİ GÜZEL DOSTLUK Başkan Sezer “Japonya – Türkiye dostluğuna uzun yıllar boyunca katkıda bulunan, 17.08.1999 depremi sonrası Japonya’nın yardım faaliyetlerinde de bizzat görev alan kötü gün dostu Saygıdeğer Başkonsolosa şükranımızın nişanesi olarak plaket takdim ettik. İki ülke arasındaki dostluğun, iyi günde ve zor zamanlarda da ilerleyerek sürmesini diliyorum”dedi. KARDEŞ ŞEHİR Başkan Sezer “Türkiye- Japonya ilişkileri, kardeş şehir, deprem galerisi gibi konulardaki sıcak, samimi sohbetleri ve konukseverlikleri nedeniyle de, Başkonsolosa ve eşine, hem sevgilerimi hem de teşekkürlerimi iletiyorum”dedi.
17 Ağustos deprem anma programında rahatsızlanan Japonya İstanbul Başkonsolosu Hisao Nishimaki’yi Gölcük belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gesotim ve Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman, eşleri ile birlikte ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer “Asrın Felaketi 17 Ağustos Gölcük Depremi'nin 20.yıl dönümünde, Kavaklı Sahili Marina’da düzenlediğimiz, ‘Şehitlerimizi Anma Programında’ konuşma yaptıktan sonra rahatsızlanan Japonya İstanbul Başkonsolosu Hisao Nishimaki ve eşini, Gesotim ve Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ile eşi Nermin Kocaman ve eşim Türkan Sezer birlikte resmî konutlarında konukları olduk” dedi.

İKİ ÜLKE ARASINDAKİ GÜZEL DOSTLUK

Başkan Sezer “Japonya – Türkiye dostluğuna uzun yıllar boyunca katkıda bulunan, 17.08.1999 depremi sonrası Japonya’nın yardım faaliyetlerinde de bizzat görev alan kötü gün dostu Saygıdeğer Başkonsolosa şükranımızın nişanesi olarak plaket takdim ettik. İki ülke arasındaki dostluğun, iyi günde ve zor zamanlarda da ilerleyerek sürmesini diliyorum”dedi.

KARDEŞ ŞEHİR

Başkan Sezer “Türkiye- Japonya ilişkileri, kardeş şehir, deprem galerisi gibi konulardaki sıcak, samimi sohbetleri ve konukseverlikleri nedeniyle de, Başkonsolosa ve eşine, hem sevgilerimi hem de teşekkürlerimi iletiyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.