İKİ GİRİŞİMCİ KADININ ÇİKOLATA ÖYKÜSÜ

Arşiv 07.10.2013 - 19:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İKİ GİRİŞİMCİ KADININ ÇİKOLATA ÖYKÜSÜ

Herşeyin öyküsü olur da çikolatanın olmaz mı? Latince tanrıların besini olarak 2600 yıl önesine dayanan çikolatanın öyküsü kadar Özlem Akyürek ve Gamze Kamacı isimli iki girişimci kadının öyküsüde ilginç.

Akyürek ve Kamacı Boğaziçi ve İstanbul Üniversitesinde akademik  eğitimlerini tamamladıktan sonra profesyonel iş hayatına katıldılar.  Akyürek, Sanayi ve ticaret odası, Kamacı'da bir boru firmasının  dış ticaret alanında uzman yöneticilik yaptı. Yorucu yöneticilik  yıllarının yorgunluğunu özel hobileriyle aşmaya çalıştılar.  Hayatın bu serüveni her ikisini de çikolatanın tatlı ve gizemli  dünyasıyla buluşturdu. Yaratıcı ve girişimci ruhları her ikisini  de Değirmendere'de butik çikolata işletmeciliğine taşıdı. hayatın  küçük mutluluklardan oluştuğu düşünerek, hayallerini gerçeğe  dönüştürrerek " La bella" markasıyla çikolata ve doğal  atıştırmalık işletmesi kurdular. DAMAKDAKİ MUTLULUK "LA BELLA" Değirmendere Merkez Mahallesi Mithat Gürses Caddesi Hurmalık Apartmanı  No:52/A (www.labellacikolata.com) da hizmete giren "la bella", gerçek hazır Belçika çikolatası  yanında kendi üretimleri çikolata çeşitlerini damak zevkine sunmanın  mutluluğunu yaşıyor. Trüf, roches, mendian, draje, şeker ilavesiz  doğal lokum, söz ve nişan çikolataları, doğum günleri ve diğer  özel günler için temalı çikolata, kurumlara özel logolu çikolata  çeşitlerinin yanında pasta, limonlu ve franbuazlı cheez, mozaik  pasta, sıcak çikolata, çikolatalı fondü ve diyet çikolata çeşitleriyle,  sevgi ve emeği güleryüzle ve hizmetle birleştirerek butik çikolatacıkla  öncü olmanın gururunu yaşıyor.  
Herşeyin öyküsü olur da çikolatanın olmaz mı? Latince tanrıların besini olarak 2600 yıl önesine dayanan çikolatanın öyküsü kadar Özlem Akyürek ve Gamze Kamacı isimli iki girişimci kadının öyküsüde ilginç.

Akyürek ve Kamacı Boğaziçi ve İstanbul Üniversitesinde akademik  eğitimlerini tamamladıktan sonra profesyonel iş hayatına katıldılar.  Akyürek, Sanayi ve ticaret odası, Kamacı'da bir boru firmasının  dış ticaret alanında uzman yöneticilik yaptı. Yorucu yöneticilik  yıllarının yorgunluğunu özel hobileriyle aşmaya çalıştılar.  Hayatın bu serüveni her ikisini de çikolatanın tatlı ve gizemli  dünyasıyla buluşturdu. Yaratıcı ve girişimci ruhları her ikisini  de Değirmendere'de butik çikolata işletmeciliğine taşıdı. hayatın  küçük mutluluklardan oluştuğu düşünerek, hayallerini gerçeğe  dönüştürrerek " La bella" markasıyla çikolata ve doğal  atıştırmalık işletmesi kurdular.

DAMAKDAKİ MUTLULUK "LA BELLA"

Değirmendere Merkez Mahallesi Mithat Gürses Caddesi Hurmalık Apartmanı  No:52/A (www.labellacikolata.com) da hizmete giren "la bella", gerçek hazır Belçika çikolatası  yanında kendi üretimleri çikolata çeşitlerini damak zevkine sunmanın  mutluluğunu yaşıyor. Trüf, roches, mendian, draje, şeker ilavesiz  doğal lokum, söz ve nişan çikolataları, doğum günleri ve diğer  özel günler için temalı çikolata, kurumlara özel logolu çikolata  çeşitlerinin yanında pasta, limonlu ve franbuazlı cheez, mozaik  pasta, sıcak çikolata, çikolatalı fondü ve diyet çikolata çeşitleriyle,  sevgi ve emeği güleryüzle ve hizmetle birleştirerek butik çikolatacıkla  öncü olmanın gururunu yaşıyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.