LASTİK İŞ
ismail

İKİNCİ EL FESTİVALİ BAŞLIYOR

Ekonomi 03.09.2019 - 18:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İKİNCİ EL FESTİVALİ BAŞLIYOR

Eski Garaj Organizasyon tarafından İstanbul'da en son 13. sü düzenlenen İkinci El Festivali binlerce kişinin gösterdiği yoğun ilgiyle büyüyerek devam ediyor.

'Atma Değerlendir, Tüketimi Azalt, Mutlu Ol' mottosunu odak noktasına alan Festival, çağımızın tüketim dünyasında, gereksiz tüketimin önüne geçip, var olanın yeniden değerlendirilmesine ortam yaratarak çevreye ve aile bütçesine katkı sağlamayı hedefliyor.    Symbol İkinci El Festivali  05 -08 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek  Yaz başında Kocaeli'nde ilki düzenlenen İkinci El Festivali, gördüğü yoğun ilgi üzerine, 05-08 Eylül tarihleri arasında Kocaeli Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek.  Girişlerin ücretsiz olduğu Symbol İkinci El Festivali, aralarında ikinci el satıcıları, tasarımcılar ve antikacıların bulunduğu 100'ün üzerinde satış standı ile Kocaeli'nin en kalabalık Alışveriş Merkezinin teras katında düzenlenecek.   “ATMA DEĞERLENDİR! TÜKETİMİ AZALT MUTLU OL” 05-08 Eylül tarihleri arasında meraklılarıyla buluşacak festival hakkında bilgi veren 2. El Festival komitesi başkanı Aslı Kamber ''Yola çıkış noktasında tam anlamıyla kazan kazan felsefesini hayata geçiren Festival kapsamında, kullanılan eşyalar atılmayıp el değiştirdiğinde aile bütçesine katkı sağlanıyor ve böylelikle doğaya daha az atık bırakılıyor'' dedi. Kamber; ''hesaplı alışveriş yapmak ve gün boyu keyifli zaman geçirmek isteyen ziyaretçileri ikinci defa Kocaeli'nde düzenlenecek Symbol İkinci El Festivali'mizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız'' dedi. Yer :Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi Ovacık Mahallesi, D 100 Karayolu No:34, 41100 Başiskele / Kocaeli Tarih : 05/06/07/08 Eylül 2019
Eski Garaj Organizasyon tarafından İstanbul'da en son 13. sü düzenlenen İkinci El Festivali binlerce kişinin gösterdiği yoğun ilgiyle büyüyerek devam ediyor.
'Atma Değerlendir, Tüketimi Azalt, Mutlu Ol' mottosunu odak noktasına alan Festival, çağımızın tüketim dünyasında, gereksiz tüketimin önüne geçip, var olanın yeniden değerlendirilmesine ortam yaratarak çevreye ve aile bütçesine katkı sağlamayı hedefliyor. 
 
Symbol İkinci El Festivali 
05 -08 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 
Yaz başında Kocaeli'nde ilki düzenlenen İkinci El Festivali, gördüğü yoğun ilgi üzerine, 05-08 Eylül tarihleri arasında Kocaeli Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. 
Girişlerin ücretsiz olduğu Symbol İkinci El Festivali, aralarında ikinci el satıcıları, tasarımcılar ve antikacıların bulunduğu 100'ün üzerinde satış standı ile Kocaeli'nin en kalabalık Alışveriş Merkezinin teras katında düzenlenecek.
 
“ATMA DEĞERLENDİR! TÜKETİMİ AZALT MUTLU OL”
05-08 Eylül tarihleri arasında meraklılarıyla buluşacak festival hakkında bilgi veren 2. El Festival komitesi başkanı Aslı Kamber ''Yola çıkış noktasında tam anlamıyla kazan kazan felsefesini hayata geçiren Festival kapsamında, kullanılan eşyalar atılmayıp el değiştirdiğinde aile bütçesine katkı sağlanıyor ve böylelikle doğaya daha az atık bırakılıyor'' dedi. Kamber; ''hesaplı alışveriş yapmak ve gün boyu keyifli zaman geçirmek isteyen ziyaretçileri ikinci defa Kocaeli'nde düzenlenecek Symbol İkinci El Festivali'mizde ağırlamaktan mutluluk duyacağız'' dedi.
Yer :Symbol Alışveriş ve Yaşam Merkezi Ovacık Mahallesi, D 100 Karayolu No:34, 41100 Başiskele / Kocaeli
Tarih : 05/06/07/08 Eylül 2019
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.