LASTİK İŞ

İL BAŞKANLARI NÖBETE GİDİYOR

Gündem 04.08.2016 - 09:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

İL BAŞKANLARI NÖBETE GİDİYOR

Cumartesi günü Perşembe Pazarı Alanı’nda yapılacak olan Hakimiyet Milletindir finaline siyasi parti il başkanları katılacak.

15 Temmuz tarihinden bu yana millet tarafından alanlarda Hakimiyet Milletindir nöbeti Cumartesi günü ilimizde son buluyor. Final Nöbetine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun daveti üzerine kentimizin siyasi parti il başkanları ve temsilcileri de katılım sağlayacak.   CUMARTESİ İZMİT, PAZAR İSTANBUL 15 Temmuz darbe girişiminin ardından darbecilere tepki olarak meydanlara inen vatandaşlar tarafından başlatılan Demokrasi Nöbetleri önümüzdeki Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirilecek “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ile sona erecek. İstanbul Yeni Kapı’da gerçekleştirilecek büyük miting öncesi kentimizde de cumartesi günü bir final nöbeti yapılacak. Final nöbetine kentimizin siyasi parti il başkanları ve temsilcileri de katılım sağlayacak. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından devam eden birlik beraberlik tablosu final nöbetinde de sürmesi bekleniyor. VALİ VE KARAOSMANOĞLU’NDAN DAVET Geçtiğimiz günlerde AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde Lastik İş Sendikası Sosyal Tesislerinde il başkanları arasında bir değerlendirme toplantısı yapıldı. İl başkanları değerlendirme toplantısının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyarette bulunmuşlardı. Bu ziyaretlerde de Vali Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından final nöbetine davet edildiklerini ifade eden il başkanları kentimizdeki son demokrasi nöbetine katılım sağlayacaklarını belirttiler. BAŞKANLAR GELİYOR Final Nöbetine katılacaklarını belirten BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, “Vali Bey ve Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bizi davet etti. İştirak edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde il başkanları toplantısında da katılacağımızı ifade etmiştik” dedi. DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’de parti olarak katılım sağlayacağız derken MHP İl Başkanı Aydın Ünlü,”Arkadaşlarla görüşeceğiz fakat muhtemelen biz de katılım sağlayacağız” dedi. DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’da Final nöbetinde parti olarak yer alacaklarını belirtirken, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay,” İzmit’te yapılacak final toplantısı için Vali Bey ve Karaosmanoğlu beni aradı, davet etti. Partililerimizle katılacağız. Burada bir siyasi partinin buluşması değil, demokrasi nöbeti. Bizde orada olmalıyız” şeklinde konuştu.  
Cumartesi günü Perşembe Pazarı Alanı’nda yapılacak olan Hakimiyet Milletindir finaline siyasi parti il başkanları katılacak.

15 Temmuz tarihinden bu yana millet tarafından alanlarda Hakimiyet Milletindir nöbeti Cumartesi günü ilimizde son buluyor. Final Nöbetine Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun daveti üzerine kentimizin siyasi parti il başkanları ve temsilcileri de katılım sağlayacak.

 

CUMARTESİ İZMİT, PAZAR İSTANBUL

15 Temmuz darbe girişiminin ardından darbecilere tepki olarak meydanlara inen vatandaşlar tarafından başlatılan Demokrasi Nöbetleri önümüzdeki Pazar günü İstanbul’da gerçekleştirilecek “Demokrasi ve Şehitler Mitingi” ile sona erecek. İstanbul Yeni Kapı’da gerçekleştirilecek büyük miting öncesi kentimizde de cumartesi günü bir final nöbeti yapılacak. Final nöbetine kentimizin siyasi parti il başkanları ve temsilcileri de katılım sağlayacak. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından devam eden birlik beraberlik tablosu final nöbetinde de sürmesi bekleniyor.

VALİ VE KARAOSMANOĞLU’NDAN DAVET

Geçtiğimiz günlerde AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın ev sahipliğinde Lastik İş Sendikası Sosyal Tesislerinde il başkanları arasında bir değerlendirme toplantısı yapıldı. İl başkanları değerlendirme toplantısının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu ve Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na ziyarette bulunmuşlardı. Bu ziyaretlerde de Vali Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından final nöbetine davet edildiklerini ifade eden il başkanları kentimizdeki son demokrasi nöbetine katılım sağlayacaklarını belirttiler.

BAŞKANLAR GELİYOR

Final Nöbetine katılacaklarını belirten BBP İl Başkanı Nihat Yıldız, “Vali Bey ve Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bizi davet etti. İştirak edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde il başkanları toplantısında da katılacağımızı ifade etmiştik” dedi. DP İl Başkanı Mustafa Nazlıgül’de parti olarak katılım sağlayacağız derken MHP İl Başkanı Aydın Ünlü,”Arkadaşlarla görüşeceğiz fakat muhtemelen biz de katılım sağlayacağız” dedi. DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’da Final nöbetinde parti olarak yer alacaklarını belirtirken, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay,” İzmit’te yapılacak final toplantısı için Vali Bey ve Karaosmanoğlu beni aradı, davet etti. Partililerimizle katılacağız. Burada bir siyasi partinin buluşması değil, demokrasi nöbeti. Bizde orada olmalıyız” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.