İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ DE UYARDI !

Sağlık 15.03.2020 - 17:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ DE UYARDI !

Kocaeli il Sağlık Müdürü Op.Dr.Şenol Ergüney tarafından yapılan açıklamada, ilimizde Umre'den dönen vatandaşlarla ilgili bir uyarı yayaınlandı.

Op.Dr.Ergüney taarfından yapılan uyarı şöyle "Umreden dönen vatandaşlarımızın hiç bir şikayeti olmasa bile 14 gün evlerinde kendilerini bir odada izole etmeleri, aile fertleri ile bile 1.5 m mesafeden yakın durmamaları, tokalaşma vb yapmamaları, kesinlikle ziyaretçi almamaları, evden dışarı çıkmamaları, dış ziyaretlere gitmemeleri çok önemlidir. Bu kurallara uyulmaması halk sağlığı açısından son derece risklidir. Sağlık Bakanlığının açıkladığı tedbirlere lütfen UYALIM. Op.Dr. Şenol Ergüney"
Kocaeli il Sağlık Müdürü Op.Dr.Şenol Ergüney tarafından yapılan açıklamada, ilimizde Umre'den dönen vatandaşlarla ilgili bir uyarı yayaınlandı.

Op.Dr.Ergüney taarfından yapılan uyarı şöyle

"Umreden dönen vatandaşlarımızın hiç bir şikayeti olmasa bile 14 gün evlerinde kendilerini bir odada izole etmeleri, aile fertleri ile bile 1.5 m mesafeden yakın durmamaları, tokalaşma vb yapmamaları, kesinlikle ziyaretçi almamaları, evden dışarı çıkmamaları, dış ziyaretlere gitmemeleri çok önemlidir.
Bu kurallara uyulmaması halk sağlığı açısından son derece risklidir. Sağlık Bakanlığının açıkladığı tedbirlere lütfen UYALIM.
Op.Dr. Şenol Ergüney"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.