LASTİK İŞ
ismail

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ CORONAYA YAKALANDI

Sağlık 01.12.2020 - 19:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ CORONAYA YAKALANDI

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan'ın koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

Kısa süre önce Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Yüksel Pehlevan, göreve atandığından bu yana saha çalışmalarını sürdürüyordu. Bu süreçte Korona virüs testi olan İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan’ın test sonucu pozitif çıktı. Ayrıca Pehlevan’ın şoförünün de test sonucunun pozitif olduğu ifade edildi. 10 GÜN EVDE KARANTİNADA OLACAK  Korona virüsle kent bazında yaptığımız mücadelenin ön cephe savaşçılarından biri olan İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, 10 gün boyunca evinde karantina altında olacak. Pehlevan’ın ilaç tedavisi de bu 10 gün içerisinde yapılacak.  
Kocaeli İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan'ın koronavirüs test sonucu pozitif çıktı.

Kısa süre önce Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan Dr. Yüksel Pehlevan, göreve atandığından bu yana saha çalışmalarını sürdürüyordu. Bu süreçte Korona virüs testi olan İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan’ın test sonucu pozitif çıktı. Ayrıca Pehlevan’ın şoförünün de test sonucunun pozitif olduğu ifade edildi.

10 GÜN EVDE KARANTİNADA OLACAK 

Korona virüsle kent bazında yaptığımız mücadelenin ön cephe savaşçılarından biri olan İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan, 10 gün boyunca evinde karantina altında olacak. Pehlevan’ın ilaç tedavisi de bu 10 gün içerisinde yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.