İLBAY S.K. 2 ALTIN 1 GÜMÜŞ GETİRDİ

20.11.2018 - 13:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

İLBAY S.K. 2 ALTIN 1 GÜMÜŞ GETİRDİ

Değirmendere İlbay Spor Kulübü, EMF Avrupa Muaythai Federasyonu faaliyet programı kapsamında düzenlenen, EMF Uluslar arası Antalya Açık Muaythai şampiyonasında Ülkemizi etti.

5 Ülke ve 1050 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuva da Milli Sporcu Ezgi Adıslıoğlu genç bayanlar 60 kg da, Yunus Emre Özdemir ise 75 kg da şampiyon olarak altın madalya aldılar. Minik kızlar kategorisinde ise yine İlbay Spor Kulübü sporcusu 34. Kg de Nehir Balıkçı 2. Olarak gümüş madalya kazandı.    Avrupa Muaythai Federasyonu Uluslar arası Antalya Açık Kupası International EMF – Muaythai Open Antalya Cup 2018 Şampiyonasına Değirmendere İlbay Spor Kulübü antrenörü Yaşar Doğan önderliğinde, Sporcular Ezgi Adıslıoğlu, Yunus Emre Özdemir ve Naz Nehir Balıkçı Milli Takımda Ülkemizi temsil ederek 2 altın ve bir gümüş madalya kazandılar. Üzerimize Düşeni Yaptık Değirmendere İlbay Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Yaşar Doğan, ‘’  EMF Uluslar arası Antalya açık Muaythai Şampiyonasında sporcularımız ile birlikte üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptık ve şampiyonluğu aldık dedi. ‘’ Müsabakalar sonrasında çok mutlu olduklarını belirten Doğan ‘’ Ülkemizi, bayrağımızı ve Kocaeli’yi en iyi şekilde temsil ettik. Disiplinli ve çok çalışarak katıldığımız müsabakalarda emeğimizin karşılığını aldık. Türk Milleti olarak bireysel sporlar da çok iyiyiz. Ancak ülkemizde bireysel sporlara destek çok az ve imkanlarımız kısıtlı. Daha çok sporcu, daha çok başarı elde etmek, Ülkemizi Dünya da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz ancak maddi olarak zorluk çekiyoruz ‘’ dedi. Çocuklar Bizim Geleceğimizdir Sporcularının ve kulüplerinin başarısından gurur duyduğunu belirten İlbay Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Yaşar Doğan ; Çocuklar bizim geleceğimizdir şeklinde konuştu. Doğan ‘’ Çocuklarımızı spora yönlendirerek uyuşturucu madde kullanımı ve diğer kötü alışkanlıklar kazanmalarına engel olabiliriz. Bu büyük başarı sadece kulübümüze değil, ülkemize geldi. 14 – 18 Kasım tarihlerinde Antalya’ da yapılan müsabakalar sürecinde ve öncesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Muzaffer Çintimar, Gölcük İlçe Spor Müdürü  Sayın Hasan Ceyhan, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü Sayın İsmet Ormancıoğlu ve Ayvazpınar Gemicilik İşletmesi sahibi Muharrem Ayvazpınar’a sonsuz teşekkür ediyoruz ‘’ dedi.      
Değirmendere İlbay Spor Kulübü, EMF Avrupa Muaythai Federasyonu faaliyet programı kapsamında düzenlenen, EMF Uluslar arası Antalya Açık Muaythai şampiyonasında Ülkemizi etti.

5 Ülke ve 1050 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuva da Milli Sporcu Ezgi Adıslıoğlu genç bayanlar 60 kg da, Yunus Emre Özdemir ise 75 kg da şampiyon olarak altın madalya aldılar. Minik kızlar kategorisinde ise yine İlbay Spor Kulübü sporcusu 34. Kg de Nehir Balıkçı 2. Olarak gümüş madalya kazandı.   

Avrupa Muaythai Federasyonu Uluslar arası Antalya Açık Kupası International EMF – Muaythai Open Antalya Cup 2018 Şampiyonasına Değirmendere İlbay Spor Kulübü antrenörü Yaşar Doğan önderliğinde, Sporcular Ezgi Adıslıoğlu, Yunus Emre Özdemir ve Naz Nehir Balıkçı Milli Takımda Ülkemizi temsil ederek 2 altın ve bir gümüş madalya kazandılar.

Üzerimize Düşeni Yaptık

Değirmendere İlbay Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Yaşar Doğan, ‘’  EMF Uluslar arası Antalya açık Muaythai Şampiyonasında sporcularımız ile birlikte üzerimize düşeni en iyi şekilde yaptık ve şampiyonluğu aldık dedi. ‘’ Müsabakalar sonrasında çok mutlu olduklarını belirten Doğan ‘’ Ülkemizi, bayrağımızı ve Kocaeli’yi en iyi şekilde temsil ettik. Disiplinli ve çok çalışarak katıldığımız müsabakalarda emeğimizin karşılığını aldık. Türk Milleti olarak bireysel sporlar da çok iyiyiz. Ancak ülkemizde bireysel sporlara destek çok az ve imkanlarımız kısıtlı. Daha çok sporcu, daha çok başarı elde etmek, Ülkemizi Dünya da en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz ancak maddi olarak zorluk çekiyoruz ‘’ dedi.

Çocuklar Bizim Geleceğimizdir

Sporcularının ve kulüplerinin başarısından gurur duyduğunu belirten İlbay Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Yaşar Doğan ; Çocuklar bizim geleceğimizdir şeklinde konuştu. Doğan ‘’ Çocuklarımızı spora yönlendirerek uyuşturucu madde kullanımı ve diğer kötü alışkanlıklar kazanmalarına engel olabiliriz. Bu büyük başarı sadece kulübümüze değil, ülkemize geldi. 14 – 18 Kasım tarihlerinde Antalya’ da yapılan müsabakalar sürecinde ve öncesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Muzaffer Çintimar, Gölcük İlçe Spor Müdürü  Sayın Hasan Ceyhan, Gölcük Gençlik Merkezi Müdürü Sayın İsmet Ormancıoğlu ve Ayvazpınar Gemicilik İşletmesi sahibi Muharrem Ayvazpınar’a sonsuz teşekkür ediyoruz ‘’ dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.