İLÇE BAŞKANININ GELİNİ VE TORUNU BOĞULDU

19.08.2020 - 09:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

İLÇE BAŞKANININ GELİNİ VE TORUNU BOĞULDU

Kandıra'da, denize giren 2'si çocuk 3 kişi akıntıya kapıldı. Çevredekilerin yardımıyla denizden çıkarılan İbrahim Ali Saydan (15) ve Meryem Kahya (26) hayatını kaybetti, Hümeyra Saydan (13) tedaviye alındı.

Yeniden Refah  Partisi İzmit ilçe yöneticilerinden olan  ve İzmit İlçesi  Mehmet Ali Paşa Mahallesinde ikamet eden Musa Kahya'nın oğlu Mesut Kahya Eşi Sümeyye ve yeğenleri  İbrahim Ali Saydan ile Zümeyra Saydan ile  Kandıra ilçesi babalı mevkiine gitti. Denizde henüz nasıl meydana geldiği bilinmeyen olayda  Sümeyye Kahya , İbrahim Ali Saydam ve Sümeyra Saydam denizde boğulma tehlikesi geçirdi.  Çevredekiler  ve can kurtaranlar tarafından kurtarılan 3 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kandıra Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.  Mesut Kahya'nın eşi Sümeyye Kahya  ile yeğeni İbrahim Ali Saydam  kurtarılamazken,  Zümeyra  Saydam'ın yoğun bakım ünitesinde   tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu öğrenildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken,  acı haberi lan Saydan ve Kahya aileleri yasa boğuldu.
Kandıra'da, denize giren 2'si çocuk 3 kişi akıntıya kapıldı. Çevredekilerin yardımıyla denizden çıkarılan İbrahim Ali Saydan (15) ve Meryem Kahya (26) hayatını kaybetti, Hümeyra Saydan (13) tedaviye alındı.

Yeniden Refah  Partisi İzmit ilçe yöneticilerinden olan  ve İzmit İlçesi  Mehmet Ali Paşa Mahallesinde ikamet eden Musa Kahya'nın oğlu Mesut Kahya Eşi Sümeyye ve yeğenleri  İbrahim Ali Saydan ile Zümeyra Saydan ile  Kandıra ilçesi babalı mevkiine gitti. Denizde henüz nasıl meydana geldiği bilinmeyen olayda  Sümeyye Kahya , İbrahim Ali Saydam ve Sümeyra Saydam denizde boğulma tehlikesi geçirdi. 

Çevredekiler  ve can kurtaranlar tarafından kurtarılan 3 kişi olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kandıra Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 

Mesut Kahya'nın eşi Sümeyye Kahya  ile yeğeni İbrahim Ali Saydam  kurtarılamazken,  Zümeyra  Saydam'ın yoğun bakım ünitesinde   tedavisinin sürdüğü ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken,  acı haberi lan Saydan ve Kahya aileleri yasa boğuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.